Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wanneer wordt een bestelling opgeleverd?

  De oplevering van je bestelling hangt af van de soort diensten die je besteld hebt. In dit artikel vertellen we meer over de oplevertijd van de verschillende diensten die je bij TransIP kan bestellen.

  • Webhostingpakketten, E-mail Only-pakketten en Doorstuurservices worden direct opgeleverd. Je kan daarom gelijk beginnen met het bouwen van je website en het aanmaken van e-mailadressen.
    
  • De oplevering van een domeinnaam is afhankelijk van de domeinextensie. De registers van sommige domeinnamen hebben namelijk aparte procedures voor het registreren en verhuizen van de bijbehorende domeinextensie.

   Als er meer informatie nodig is bij de registratie of verhuizing van je domeinnaam, dan zie je dit direct tijdens het bestelproces. Zodra de registratie of verhuizing is afgerond wordt de domeinnaam vrijwel direct opgeleverd.

   Meer informatie over de verschillende verhuisprocedures van domeinnamen vind je in het artikel 'Een domeinnaam naar TransIP verhuizen'.
    
  • Een VPS en VPS AddOns worden direct opgeleverd.
    
  • De oplevering van Sectigo SSL-certificaten verschilt per type certificaat. Voor Domeinvalidatie en Wildcard SSL-certificaten kan dit binnen 1 uur geregeld zijn. Omdat een Uitgebreide validatie SSL-certificaat meerdere validatiestappen vereist, kun je voor dit type certificaat rekening houden met een oplevertijd van enkele dagen.
    
  • STACK wordt na de bestelling direct opgeleverd.
  • Let op: Om veiligheidsredenen kijken wij sommige bestellingen handmatig na. Wij zullen je per e-mail altijd informeren als een bestelling (nog) niet doorgevoerd kan worden.
    
  • Wanneer je onverhoopt een domeinnaam of webhostingpakket dubbel hebt besteld, zal ons systeem dit direct herkennen en de bestelling éénmaal doorvoeren. Domeinnamen zijn namelijk uniek en kunnen niet vaker dan één keer worden geregistreerd. Je kunt daarnaast maximaal één webhostingpakket aan een domeinnaam koppelen.
    
    Diensten waarvan je wel meerdere kunt bezitten, zoals een VPS en VPS-AddOns zijn wel 'dubbel' te bestellen. Wees daarom alert bij het plaatsen van bestellingen.
    
   Mocht je per ongeluk een dubbele bestelling hebben geplaatst, neem dan contact op met onze supportafdeling via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina. Zij zullen voor je nagaan of de bestelling kan worden teruggedraaid.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op