Volumes voor Public Cloud

Volumes

Onze block storage is gebaseerd op het Cinder-component, waarin je volumes kunt aanmaken en aan je instances kunt koppelen. Afhankelijk van het soort data dat je wilt opslaan kies je tussen NVMe, SSD of file & archive storage (HDD). Je kunt ook data verhuizen tussen deze storageopties voor maximale flexibiliteit. Het managen van je volumes doe je gemakkelijk in het Horizon dashboard of via de OpenStack API.

Nieuw en exclusief voor OpenStack AMS2 regio:

Encrypted volumes

Zet je een nieuw volume op, dan kun je hem meteen encrypten. Hiervoor gebruiken we Linux Unified Key Setup (LUKS). De keys voor de encryptie worden automatisch gegenereerd en veilig opgeslagen in de secret manager. Koppel je een encrypted volume aan een instance, dan haalt de instance de key op uit de key manager, Barbican.

Volume backups in AMS2

WIl je zeker weten dat jouw business geen moment stil komt te liggen, dan zijn makkelijk terug te zetten databack-ups essentieel. Met OpenStack is de best practice om volumes aan je instances te koppelen. Met Volume Backups minimaliseer je zo de risico's van ongewenst dataverlies. Je maakt gemakkelijk je back-ups aan en zet ze eenvoudig terug. Ook zorg je ermee voor dataredundantie zodat je nooit data kwijt kunt raken.

Makkelijk in gebruik

Volume backups maken en terugzetten is echt heel makkelijk. Met Public Cloud restore je een Volume Backup met één klik in je Horizon controlepaneel. Of nog beter: gebruik gewoon een simpel OpenStack CLI-commando voor het aanmaken en restoren van jouw back-ups.

Redundant

Volume backups worden standaard opgeslagen in dezelfde availability zone als het volume zelf. Dat betekent ook dat, mocht de availability zone down zijn, de back-up ook niet beschikbaar is. Gelukkig kun je kiezen uit één van onze andere availability zones voor jouw back-up. Gebruik de OpenStack CLI om de volume back-up in een andere zone te maken.

Gratis 30 dagen OpenStack ontdekken

We geloven dat de overstap naar OpenStack een weloverwogen keuze moet zijn. Daarom kun je de eerste 30 dagen kosteloos gebruik maken van OpenStack en de instances die je gebruikt.

Aanmelden voor de proefperiode is eenvoudig: je hebt alleen een TransIP-account nodig. Heb je die nog niet? Dan betaal je eenmalig €1- aan verificatiekosten.

Waarom Public Cloud?

  • Schaalbaar: van de kleinste website tot het grootste platform.
  • Controle: je hebt zelf de touwtjes volledig in handen.
  • Vrijheid: voeg onbeperkt servers en load balancers toe aan je netwerk.
  • Pay-as-you-use: betaal alleen voor wat je gebruikt, per uur.
Probeer het nu!

NEN 7510

Bekijk certificaat

ISO 27001

Bekijk certificaat

ISO 9001

Bekijk certificaat