Virtual Datacenter
powered by OpenStack

Krijg toegang tot jouw Virtual Datacenter

Creëer schaalbare projecten met de krachtige elementen van OpenStack™. Maak gebruik van orchestration, redundantie en pay as you go billing, volledig beheerd via de API of het OpenStack™-dashboard Horizon. Gecombineerd met onze krachtige hardware beheer en automatiseer je met Virtual Datacenter al jouw online projecten, van klein tot groot!

* Als je nog geen andere actieve producten in je controlepaneel hebt, betaal je eenmalig € 1,- verificatiekosten. Bekijk het prijsoverzicht voor de prijzen van de instances.

OpenStack™

  • Nederlandse datacenters
  • Betaal per uur en op basis van verbruik*
  • Open Source
Activeer OpenStack™

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Alle OpenStack™-producten worden per uur gefactureerd. Door deze flexibiliteit kun je op elk moment resources bij- of afschalen. Ontdek hieronder welke instance past bij jouw project en zie direct wat de maand- en uurprijs is, of kijk op de overzichtspagina voor alle OpenStack™-producten en prijzen.

Bezig met laden

Kenmerken van Virtual Datacenter:

Schaalbaar

Je infrastructuur volledig geautomatiseerd bij- of afschalen.

Pay as you go

Betaal alleen voor wat je verbruikt met pay as you go billing. Bekijk prijzen.

Open Source

Continu in ontwikkeling, actieve community en volledige transparantie.

Auto-scaling

Laat je Virtual Datacenter automatisch bijschalen voor optimale prestaties van je infrastructuur. 

Redundant

Je data wordt 3x opgeslagen voor extra veiligheid en optimale beschikbaarheid. 

Nederlandse datacenters

Al je data staat veilig op Nederlandse bodem.

Prijzen

Binnen OpenStack™ kun je kiezen uit een groot aantal instances en overige componenten, zoal block storage of extra IP-adressen. We hebben de prijzen voor je op een rijtje gezet. Liever eerst 30 dagen kosteloos uitproberen? Vraag dan een gratis proefperiode aan.

Krijg hulp van de actieve OpenStack™ community

OpenStack™ is een open source project met een actieve community. De kans is daarmee groot dat jouw vraag over OpenStack™ al vaker is beantwoord. Zoek je bijvoorbeeld naar installatiegidsen, api-documentatie of hoe je een floating IP via de command line utility instelt? Dan vind je het antwoord terug in de OpenStack™ documentatie.

Out-of-the-box OpenStack™ componenten

Binnen het OpenStack™-platform van TransIP zijn op dit moment de componenten keystone, nova, glance, cinder, neutron, heat, aodh, ceilometer en horizon beschikbaar. Klik hieronder om het volledige overzicht te bekijken met meer informatie over componenten, client tools, deployment tools en sampleconfiguraties.

Geschikt voor kleine projecten en complexe set-ups

Lanceer binnen enkele seconden jouw online project met OpenStack™. Begin klein met een enkele webserver, of zet direct een complex netwerk op met webservers, databaseservers en loadbalancers. Dankzij de vele componenten die OpenStack™ out-of-the-box biedt kun je direct je infrastructuur gaan uittekenen en uitbrengen, zonder onnodige extra stappen om diensten en hardware aan elkaar te koppelen.

Bekijk onze certificeringen:

NEN 7510

Deze standaard betekent dat onze systemen en processen voldoen aan de (inter)nationale normen voor informatiebeveiliging en kwaliteit.

Bekijk certificaat

ISO 27001

Deze internationale standaard motiveert ons om onze security in topconditie te houden in elk opzicht: van het implementeren tot het verbeteren ervan.

Bekijk certificaat

ISO 9001

Door deze standaard garanderen we kwaliteit. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de eisen van onze klanten, of we ze kennen en aan ze voldoen.

Bekijk certificaat

Handige bronnen

OpenStack™ Wiki: de officiële Wiki van OpenStack™. Hier vind je alle benodigde informatie die je nodig hebt om te starten met OpenStack™.

OpenStack™ Community: de plek waar alle OpenStack™ bijdrages verzameld zijn. Van code en mentoring tot geplande evenementen.

Of doorzoek onze knowledgebase. 

Veelgestelde vragen