Verbeter applicatieperformance

Load balancers spelen een cruciale rol in het managen van cloudinfrastructuur. Door verkeer gelijkmatig te verdelen, boosten load balancers de beschikbaarheid en performance van je platform en servers. Met Load Balancing in Public Cloud kun je geavanceerde cluster-set-ups maken en zo de best mogelijke ervaring geven aan je (eind)gebruikers.

High availability

Active/Standby Load Balancer (High Availability): Perfect geschikt voor essentiële applicaties. Mocht de actieve load balancer down gaan, neemt de standby load balancer de taken over zonder downtime.

Listeners

Verkeer wordt gestroomlijnd via listeners, die inkomend verkeer verdelen op basis van gespecificeerde protocollen en poorten. Ze werken samen met pools, groepen van backend-servers, die elk zijn geconfigureerd voor specifiek verkeer. Deze pools gebruiken algoritmen zoals Round Robin, Least Connections en Source IP om verkeer efficiënt te verdelen.

Monitoring

De gezondheid van jouw backend servers monitoren is essentieel. OpenStack's Octavia's monitoring doet dit voor jou. Ze houden continu server performance in de gaten en routeren verkeer weg van servers met downtime. Hierdoor blijft jouw systeem gezond en heb je minder downtime.

Https Offloading

Verbeter de performance nog meer met https-offloading: een proces waarbij encrypted HTTPS verkeer decrypted wordt door de load balancer of proxy server. Hierdoor hoeven jouw backend servers alleen nog maar met ontsleuteld HTTP verkeer om te gaan. 

Gratis 30 dagen OpenStack ontdekken

We geloven dat de overstap naar OpenStack een weloverwogen keuze moet zijn. Daarom kun je de eerste 30 dagen kosteloos gebruik maken van OpenStack en de instances die je gebruikt.

Aanmelden voor de proefperiode is eenvoudig: je hebt alleen een TransIP-account nodig. Heb je die nog niet? Dan betaal je eenmalig €1- aan verificatiekosten.

Waarom Public Cloud?

  • Schaalbaar: van de kleinste website tot het grootste platform.
  • Controle: je hebt zelf de touwtjes volledig in handen.
  • Vrijheid: voeg onbeperkt servers en load balancers toe aan je netwerk.
  • Pay-as-you-use: betaal alleen voor wat je gebruikt, per uur.
Probeer het nu!

NEN 7510

Bekijk certificaat

ISO 27001

Bekijk certificaat

ISO 9001

Bekijk certificaat