Houd je secrets echt geheim

Sla gevoelige data zoals wachtwoorden, API keys en digitale certificaten veilig op met secret management gebaseerd op Barbican. Versleutel traffic tussen clients en servers met HTTPS, sla de data op je volumes veilig op en bescherm key/value pairs. OpenStack Barbican is een krachtig hulpmiddel voor dit soort beveiligingsvraagstukken.

REST API

OpenStack Barbican biedt een speciale REST API die specifiek ontworpen is voor het veilig behandelen van je meest essentiële data-elementen. Het is ontwikkeld om secrets veilig op te slaan, provisionen en managen. Denk hierbij aan wachtwoorden, encryptiesleutels en X.509-certificaten; cruciaal in het behouden van de vertrouwelijkheid en integriteit van jouw gegevens in de cloud.

Combineer met een load balancer

Met OpenStack Octavia heb je de mogelijkheid om een highly available load balancer te bouwen. Wil je het HTTP-verkeer dat over de load balancer gaat encrypten met een certificaat, dan kunnen zowel private keys, intermediate èn server certificates opgeslagen worden in Barbican en aangeroepen worden door Octavia. Bij het aanmaken, herstarten of updaten van een Octavia Load Balancer vraagt Octavia die certificaten zelf op aan Barbican.

Encrypted volumes

Barbican kan ook gebruikt worden om volume storage (Cinder) encryptiesleutels te managen. LUKS wordt gebruikt om de data op de disks die je verbonden hebt aan je instances te versleutelen. De keys voor de disk-encryptie worden automatisch gegenereerd door Cinder en beveiligd opgeslagen in Barbican. Deze feature is alleen beschikbaar voor nieuwe volumes.

Gratis 30 dagen OpenStack ontdekken

We geloven dat de overstap naar OpenStack een weloverwogen keuze moet zijn. Daarom kun je de eerste 30 dagen kosteloos gebruik maken van OpenStack en de instances die je gebruikt.

Aanmelden voor de proefperiode is eenvoudig: je hebt alleen een TransIP-account nodig. Heb je die nog niet? Dan betaal je eenmalig €1- aan verificatiekosten.

Waarom Public Cloud?

  • Schaalbaar: van de kleinste website tot het grootste platform.
  • Controle: je hebt zelf de touwtjes volledig in handen.
  • Vrijheid: voeg onbeperkt servers en load balancers toe aan je netwerk.
  • Pay-as-you-use: betaal alleen voor wat je gebruikt, per uur.
Probeer het nu!

NEN 7510

Bekijk certificaat

ISO 27001

Bekijk certificaat

ISO 9001

Bekijk certificaat