Jouw .eu domein voor € 7,99

Een .eu domein voor elk idee. Claim it.

Binnen 1 minuut geregistreerd

De grootste van Nederland

Met ruim 100.000 webhostingpakketten en meer dan een miljoen domeinnaamregistraties is TransIP de grootste webhoster van Nederland. Daarom weet je zeker dat jouw .eu domein in goede handen is. Ons supportteam staat elke dag van de week voor je klaar om je vragen te beantwoorden, zodat je snel aan de slag kunt met je website.

Heb je al een .eu domein?

Verhuis je domein eenvoudig naar TransIP met een verhuiscode. Deze voer je tijdens het registratieproces in. Daarna vragen wij de verhuizing voor je aan en voor je het weet is jouw .eu domein actief bij TransIP!

Meer doen met je .eu domein

Webhosting

Jouw website op ons betrouwbare en snelle platform.

WordPress Hosting

Installeer in 1 klik en ga meteen aan de gang met WordPress.

E-mail

Verstuur e-mail vanaf je eigen domeinnaam.

Laat je .eu doorverwijzen

Stuur bezoekers van je .eu domein eenvoudig door naar een andere domeinnaam met onze handige doorstuurservice. Je bepaalt zelf waar je bezoekers naartoe gestuurd worden: verwijs ze door naar een hoofdwebsite, een social mediaprofiel of een speciale landingspagina. Heel handig!

Van .eu tot .art

Is de .eu die je graag wilde hebben al bezet? Kies dan voor een van onze ruim 450 alternatieve domeinextensies. Kies bijvoorbeeld voor een .art, .click of .space en maak een domeinnaam die perfect aansluit op je bedrijf of verhaal. Lees meer over het slim gebruiken van alternatieve extensies op ons blog.