Jouw .be domein voor € 6,99

Een .be domein voor elk idee. Claim it.

Binnen 1 minuut geregistreerd

De grootste van Nederland

Met ruim 20 jaar ervaring, 100.000 verkochte webhostingpakketten en meer dan een miljoen domeinnaamregistraties is TransIP de grootste webhoster van Nederland. Jouw .be domeinnaam leg je daarom met een gerust hart bij ons vast. En kom je er niet uit, dan staat ons supportteam elke dag van de week klaar om je vragen te beantwoorden en is jouw website binnen een mum van tijd online.

Heb je al een .be domein?

Wanneer je al een .be domeinnaam in gebruik hebt, verhuis je deze makkelijk van je oude provider naar TransIP. Registreer je domeinnaam via onze handige domeinchecker, voer tijdens het registratieproces jouw verhuiscode in en je bent bijna klaar. Wij vragen de verhuizing voor je aan en voor je het weet is jouw .be domein actief bij TransIP!

Meer doen met je .be domein

Webhosting

Jouw website op ons betrouwbare en snelle platform.

WordPress Hosting

Installeer in 1 klik en ga meteen aan de gang met WordPress.

E-mail

Verstuur e-mail vanaf je eigen domeinnaam.

Laat je .be doorverwijzen

Gebruik onze handige doorstuurservice om jouw .be domein eenvoudig door te verwijzen naar een andere domeinnaam. Stuur bijvoorbeeld jouw nieuwe .be domeinnaam voor je extra website naar je hoofdwebsite, of verwijs je .be domein door naar je LinkedIn-profiel.

Van .be tot .art

Een domeinnaam is altijd uniek. Is de .be die jij voor ogen had bezet? Kies dan uit een van onze ruim 450 alternatieve domeinextensies voor een originele domeinnaam die perfect aansluit op jouw bedrijf of verhaal. Lees meer over het slim gebruiken van alternatieve extensies op ons blog.