Jouw .com domein voor € 8,99

Een .com domein voor elk idee. Claim it.

Binnen 1 minuut geregistreerd

De grootste van Nederland

Met ruim 100.000 webhostingpakketten en meer dan een miljoen domeinnaamregistraties is TransIP de grootste webhoster van Nederland. Ook voor jouw .com domein kun je bij ons terecht. Ons ervaren supportteam staat elke dag voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen bij problemen, zodat je snel aan de slag kunt met jouw website.

Heb je al een .com domein?

Heb je al een .com domein en wil je deze verhuizen naar TransIP, dan doe je dat eenvoudig met een verhuiscode. Deze code voer je tijdens het registratieproces van je domeinnaam in. Daarna vragen wij de verhuizing voor je aan bij je oude provider en is jouw .com domein binnen no-time actief bij TransIP!

Meer doen met je .com domein

Webhosting

Jouw website op ons betrouwbare en snelle platform.

WordPress Hosting

Installeer in 1 klik en ga meteen aan de gang met WordPress.

E-mail

Verstuur e-mail vanaf je eigen domeinnaam.

Verwijs je .com domein door

Met de handige doorstuurservice verwijs je jouw .com domein heel gemakkelijk en snel door naar een andere domeinnaam. Link bijvoorbeeld je .nl- en .com domeinen aan elkaar, stuur bezoekers direct door naar je social media-profiel of zet verkeer automatisch door naar je hoofdwebsite.

Van .com tot .art

Is jouw .com domeinnaam al in gebruik? Zet jezelf in de schijnwerpers met een van onze ruim 450 alternatieve domeinextensies. Er is altijd wel een domeinnaamextensie die bij je past: denk aan een .art voor je portfolio, een .click voor je fotografiebusiness, een .biz voor je nieuwe startup of een andere domeinnaam die perfect aansluit op je bedrijf of verhaal. Lees meer over het slim gebruiken van alternatieve extensies op ons blog.