/ WordPress Hosting:
eenvoudig online met één klik.

/ Max

 • Onbeperkt Databases
 • Onbeperkt e-mailadressen
 • 250 GB dataopslag
Inbegrepen features
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • Automatische back-ups
 • € 19,99

  € 1,99p.m. *
  Bestellen

  / Pro

  • 100 Databases
  • 100 E-mailadressen
  • 100 GB dataopslag
  Inbegrepen features
  • Onbeperkt Dataverkeer
  • Automatische back-ups
 • € 9,99

  € 1,99p.m. *
  Bestellen

  / Core

  • 1 Database
  • 5 E-mailadressen
  • 10 GB dataopslag
  Inbegrepen features
  • Onbeperkt Dataverkeer
  • Automatische back-ups
 • € 5,99

  € 1,99p.m. *
  Bestellen

  * Voor het Core-pakket geldt het actietarief de eerste 12 maanden. Voor het Pro en Max-pakket geldt het actietarief de eerste 6 maanden.

  / WordPress Hosting bij TransIP.

  Met WordPress krijg jij de mogelijkheid om je eigen website snel en eenvoudig online te zetten. Hierbij maakt het niet uit of je een diehard-developer bent of helemaal geen technische kennis bezit. WordPress is namelijk voor iedereen. Met een gebruiksvriendelijke interface, adembenemende thema’s en geavanceerde plug-ins, is geen website een brug te ver!

  / Voordelen van WordPress Hosting:

  Zero-Click Install.

  De laatste versie van WordPress wordt gelijk voor je geïnstalleerd. Zo ben je gelijk up to date en klaar voor een succesvolle start!

  Checklist voor beginners

  Snelle & veilige hosting.

  Onze webhostingpakketten hebben we zelf ontwikkeld zodat jouw website veel verkeer aankan en optimaal beveiligd is.

  Ontdek ons hostingplatform

  Beveilig met Patchman.

  Met Patchman scan je regelmatig je website op kwetsbaarheden en malware. Indien gewenst lossen we direct issues voor je op.

  Bescherm je WordPress website

  SSL-certificaat inbegrepen.

  Bij je WordPress Hosting is een Let’s Encrypt SSL-certificaat inbegrepen. Je beveiligt hiermee de verbinding tussen je website en je bezoekers.

  Voordelen van SSL

  Automatische back-ups.

  Experimenteer er gerust op los met je WordPress-website. Dankzij onze dagelijkse back-ups, zet je jouw website met één klik terug naar een vorige versie.

  Meer over back-ups

  Uitgebreide tutorials.

  In onze Knowledge Base vind je razendsnel antwoord op jouw vragen over WordPress Hosting. Met onze uitgebreide tutorials kun je direct aan de slag.

  Vind jouw antwoord

  / Aan de slag met WordPress:

  / Kies een sterke domeinnaam.

  Een duidelijke domeinnaam zorgt ervoor dat je gemakkelijker gevonden en onthouden wordt. Kies bijvoorbeeld voor een unieke .nl domeinnaam voor jouw website.

  / Kies jouw WordPress-thema.

  Een WordPress-thema bepaalt het uiterlijk van je website. Bekijk de duizenden thema’s in je WordPress-dashboard. Selecteer jouw favoriet en begin met het aanmaken van nieuwe pagina’s. Voeg daarna foto’s en teksten toe en je website is klaar!

  / Breid uit met Plug-ins.

  Plug-ins voegen extra functionaliteiten toe aan je website. Kies uit de tienduizenden WordPress-plug-ins om bijvoorbeeld SEO-optimalisatie, anti-spam of contactformulieren in te stellen. Je voegt plug-ins gemakkelijk toe in je WordPress-dashboard.

  / Ontdek wat TransIP-gebruikers over ons vertellen:

  A&J Services

  “Al jaren klant bij TransIP. Service goed en mede- werkers zeer klantvriendelijk. Snelle response, zelfs op momenten dat je het niet verwacht”
  TransIP
  8

  1210 reviews

  Daily Coffie

  “Ik ben tevreden over TransIP. Met name de snelle reactie op mijn vragen en goede service maakt dat ik TransIP aan iedereen aanbeveel.”
  8

  626 reviews

  / Meer over WordPress.

  Wat is WordPress?

  Alhoewel er meerdere CMS’en bestaan, is WordPress sinds de oprichting in 2003 uitgegroeid tot ’s werelds meest favoriete content management systeem (CMS). Met een reusachtige community en duizenden ontwikkelaars die dagelijks nieuwe thema’s en plug-ins uitbrengen, is de nummer 1-positie welverdiend!

  Snel & eenvoudig in gebruik

  Elke update van WordPress brengt weer nieuwe handigheden met zich mee om makkelijker video’s, galerijen en mooie teksten toe te voegen. Daarnaast voeg je dankzij de vele plug-ins binnen een paar klikken geavanceerde formulieren of Google Maps toe aan je website. Voor je het weet staat je website al live!

  Hoe maak ik een webshop met WordPress?

  Met plug-ins als WooCommerce tover jij je website om in een professionele webshop met veilige betalingen, productmanagement en verzendopties. Met de mobiele app van Woocommerce houd je jouw verkopen overal in de gaten.

  / WordPress Hosting bij TransIP.

  WordPress Hosting is een speciaal webhostingpakket van TransIP dat is ingericht om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met WordPress. We maken het starten met WordPress eenvoudig dankzij automatische installatie. Geoptimaliseerd voor zoekmachines is WordPress out of the box uitstekend ingericht voor zoekmachines als Google en Bing. Je website is gelijk voor mobiele apparaten bereikbaar dankzij responsive webdesign, iets wat zoekmachines erg belangrijk vinden.