Hoi,

Ik wil de overstap maken van een blogspot site naar een .com site. Daarom heb ik nu een domein hier aangeschaft alleen wil het koppelen me niet helemaal lukken geloof ik.

Ik heb op blogger al de site geverifieerd met Google en de CNAME's ingesteld (op transip bij de DNS instellingen). Ten minste, ik denk dat dit is goed gegaan. Als ik nu naar mijn .blogspot site ga verwijst hij hem door naar de nieuwe .com site. Alleen staat daar alleen maar:
"Dit domein is gereserveerd
U kijkt naar de standaardpagina van TransIP. Voor deze domeinnaam is nog geen website gepubliceerd. Heeft u de bestanden van
uw website gepubliceerd en ziet u nog steeds deze pagina? Controleer of u de bestanden van uw website in de /www map heeft geplaatst en leeg uw cache alvorens deze pagina te herladen."

Ik weet niet zo goed hoe ik hem nu nog moet koppelen. Moet ik nu nog iets via transip koppelen? Ik begrijp de doorverwijs service ook niet helemaal, ik kan geen optie vinden hoe je dat moet nemen als je al een domein hebt gekocht.. Is dit een veel voorkomend probleem?

Kan iemand mij helpen?