/ Certificeringen.

/ Certificeringen

We werken hard om de veiligheid en kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau te krijgen en te houden. Om dit te bewijzen hebben we verschillende certificeringen.

/ ISO 27001:2013

De ISO 27001 is een internationale standaard voor het procesmatig implementeren, onderhouden en verbeteren van de security van een organisatie. Bij de certificering wordt ons gehele security-beleid gecontroleerd. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar risicobeheersing, incident management en het security-bewustzijn binnen TransIP. Voor onze klanten betekent dit certificaat dat security is verweven met alles wat we doen en we continu bezig zijn met verbetering van onze security.

/ NEN 7510:2017

De NEN 7510 is de Nederlandse norm voor security in de zorgsector. De norm schrijft een aantal aandachtsgebieden voor zoals privacy en het op controleerbare wijze inrichten van security maatregelen.

/ ISO 9001:2015

DE ISO 9001 beschrijft een standaard voor hoe een organisatie de kwaliteit kan waarborgen. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken of we ons bezighouden met het voldoen aan de eisen van het klanten, het verhogen van onze klanttevredenheid en risico’s voor TransIP onder controle hebben.