OpenStack Connect

Snelle, betrouwbare en private verbinding

Connect met alle verschillende locaties

Connect je Public Cloud aan andere netwerken. Met OpenStack Connect maak je een verbinding tussen verschillende locaties. Connect je kantoor met een datacenter, creëer een WAN-netwerk tussen meerde locaties, koppel geografisch gescheiden datacenters met elkaar of combineer dit alles. OpenStack Connect is een perfecte aanvulling voor je multi-cloud strategie.

Bekijk de prijzen.

Waarom OpenStack Connect?

OpenStack Connect is meer dan een site-to-site VPN. OpenStack Connect biedt ten opzichte van een VPN de volgende voordelen:

Point-to-point routering

De verbinding is namelijk niet internet-gerouteerd, maar point-to-point. DDoS-aanvallen zijn daarmee bijvoorbeeld onmogelijk en verkeer is lastiger te onderscheppen. Zeker voor gevoelige data is dit een groot voordeel.

Lage latency

OpenStack Connect creëert een directe verbinding, waardoor de latency laag blijft en de bandbreedte altijd gelijk. Voor tijdkritische toepassingen zoals VoIP is dit een belangrijk punt.

Multi-cloud

OpenStack Connect is te koppelen aan Microsoft Auzre of Amazon Web Services. Als u uw productieomgeving aan een van deze publieke clouds koppelt, adviseren we altijd om een directe verbinding te gebruiken.

Zo werkt OpenStack Connect

Naast het publieke IPv4- en IPv6-netwerk, krijg je binnen het OpenStack-project een additioneel netwerk waar je diensten overheen kunt transporteren. Met de netwerk policies kun je precies bepalen welk verkeer, vanaf welke server, via welke poorten, gebruik kan maken van OpenStack Connect.

Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.