Acronis Backups

Jouw back-ups, wanneer je wilt

Flexibiliteit verzekerd

Bescherm de data op je VPS met veilige back-ups die je volledig naar jouw wensen kunt aanpassen en automatiseren. Configureer ze zo, dat ze optimaal werken voor jou en jouw business. Met Acronis Backups heb jij de touwtjes in handen.

Acronis Backups is powered by het Zwitserse bedrijf Acronis en is als een cybersecurityzakmes voor jouw back-ups. Het is flexibel, enorm schaalbaar en zo ontworpen dat het altijd op de achtergrond werkt om jouw data te beveiligen zonder je dagelijkse workflow te verstoren.

Schrijf je in voor de bèta

Wil jij zelf ervaren hoe Acronis Backups werkt? Schrijf je in voor de bèta en probeer alle functionaliteiten uit.


Features

Flexibele back-ups

Acronis Backups werkt met flexibele back-ups waarmee jij helemaal bepaalt hoe, waarvan en wanneer back-up images gemaakt worden. Zo kun je kiezen om je complete VPS in één keer op te slaan, of juist één map of bestand, of een bepaald image. Daarbij bepaal jij de frequentie van je back-ups: wil je maandelijks, wekelijks, dagelijks of zelfs elk uur een back-up? Het kan allemaal.

AI-ondersteunde anti-malware

Acronis Backups scant regelmatig naar virussen en verdachte activiteiten. Hiermee bouwt de tool een malwaredatabase op die altijd up to date is. Daarnaast combineert Acronis Backups het met op AI gebaseerde gedragsanalyses, waardoor nieuwe typen malware en ransomwareaanvallen heel snel gedetecteerd en geblokkeerd kunnen worden.

Ook heel handig

Monitoren

Monitor de status van je back-ups en krijg meteen waarschuwingen wanneer iets niet goed gaat.

CVE-detectie

Monitor CVE's in de geïnstalleerde software op jouw systemen en toont hoe serieus de bedreiging is.

Sterke encryptie

Bescherm al je opgeslagen back-ups met sterke wachtwoorden gebaseerd op encryptieprotocollen als AES 256.