/ Jouw domeinnaam
snel geregistreerd.

/ Populaire domeinextensies:

.nl

€ 0,99 *

.com

€ 8,99 *

.eu

€ 7,99 *

*Actietarief geldt voor het eerste jaar. Daarna geldt het reguliere tarief. Voor .nl is dit € 8,99, voor .com € 14,99 en .eu € 14,99 p.j.

/ Een domeinnaam voor jouw website.

Heb je een originele domeinnaam bedacht voor jouw eigen website, webshop of bedrijf? Een naam die men heel makkelijk zou kunnen herkennen? Leg deze dan nu vast! Maak gebruik van onze domeinchecker, om te zien of deze nog beschikbaar is voor registratie. Zo ja, dan kan jouw domein vaak voor het eerste jaar met een mooie korting registreren! Denk er wel goed over na, want je registreert een domein natuurlijk voor op de lange termijn. Zo bouw je vertrouwen op bij zowel zoekmachines als gebruikers.

/ Bijzondere domeinextensies.

Is de .nl die je voor ogen had al bezet? Denk outside the box met onze 450+ alternatieve domeinextensies. Kies uit extensies zoals .art, .click of .space en maak een adres wat perfect aansluit op je bedrijf, hobby of verhaal. Lees meer over het slim gebruiken van alternatieve extensies op ons blog.

/ Je domein secure.

Beheer alles over jouw domeinnaam in ons overzichtelijke controlepaneel voor optimale controle. Je domeinnaam wordt ook automatisch voorzien van een Let’s Encrypt-SSL-certificaat en beveiligd met onze DNS-techniek.

/ API

Maak het jezelf gemakkelijk en automatiseer alle functies uit het controlepaneel met behulp van onze API.

/ Verken de mogelijkheden:

E-mail Only-domein

Indruk maken met jouw custom e-mailadres.

WordPress Hosting

Snel gebouwd, snel online.

Webhosting

Ontwerp onbegrensd op het eindeloze web.

/ Whitelabel-domeinnamen

Registreer als reseller .nl-domeinnamen via ons tweede SIDN-lidmaatschap. Op deze manier voorkom je dat TransIP in de WHOIS verschijnt en maak je gebruik van neutrale nameservers.
*1e jaar GRATIS

Whitelabel service

€ 0,- * p.j.

* Actietarief geldt voor het eerste jaar

/ Gemakkelijk registreren.

Mocht je jouw domeinnaam nog niet willen gebruiken, dan zou je deze alvast kunnen registreren en voor later parkeren. Zo voorkom je dat op een later moment iemand anders je voor is en jouw gewenste domeinnaam bezet is voor een of meerdere jaren.

Ben je ook van plan om in meerdere landen actief te zijn? Dan zijn er ook bulkopties beschikbaar om meerdere domeinextensies in één keer te registreren. Eenmaal geregistreerd, is het ook makkelijk om meerdere domeinnamen tegelijkertijd te beheren, zoals het veranderen van contactgegevens, het wijzigen van domeininstellingen of het toevoegen van nameservers.

Mocht blijken dat een domeinnaam bezet is, dan is het in veel gevallen mogelijk om contact op te nemen met de huidige eigenaar via een Whois-lookup. Klik in de domeinchecker op de Whois-link en je wordt vanzelf naar de juiste contactgegevens verwezen.

/ Domeinnaam verwijzen.

Het is ook mogelijk om jouw domeinnaam door te sturen met het gebruik van onze doorstuurservice. Hiermee stuur je de bezoekers van jouw website door naar het door jou gekozen adres. Je kan bijvoorbeeld jouw domeinnaam met .COM doorsturen naar jouw domeinnaam met .NL. Zo zorg je ervoor dat jouw bezoekers altijd op jouw website terechtkomen.

Daarnaast is het ook mogelijk om met de doorstuurservice alle e-mails die bedoeld zijn voor jouw domeinnaam, door te sturen naar een ander e-mailadres. Als je ook wilt kunnen e-mailen vanaf jouw domeinnaam, dan kan je gebruikmaken van het E-mail Only-pakket. In dit pakket ontvang jij toegang tot onder andere de doorstuurservice en 3 e-mailadressen die voor jouw domeinnaam aangemaakt kunnen worden.

/ Veelgestelde vragen over domeinnamen.

/ Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.