Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wat is een ManagedVPS?

  Bij TransIP kun je gebruik maken van een ManagedVPS met DirectAdmin of Plesk (web controlepanelen voor de hosting van websites/e-mail). Managed betekent dat wij het beheer uitvoeren voor jouw  server en zorg dragen voor:

  • Software updates: Wij updaten de software op je server en zorgen voor de installatie van beveiligingsupdates
  • 24/7 incident monitoring: In het geval van een storing onderzoeken wij het probleem en zorgen voor een oplossing zodat jouw server zo snel mogelijk weer helemaal naar behoren draait.
  • Hardware: Wij monitoren de hardware resources; raakt bijvoorbeeld je schijf vol, dan zorgen we (in overleg) voor een passende oplossing.
  • Configuratiewijzigingen: Op verzoek passen we instellingen t.b.v. verbetering van de service aan.

  Bij een ManagedVPS heb je geen root-toegang tot de server, maar krijg je toegang tot het web controlepaneel van DirectAdmin of Plesk. Daarnaast zijn er nog enkele zaken die niet binnen de scope van een ManagedVPS vallen: 

  • De installatie van gelicentiëerde software zoals Installatron
  • Migraties van applicaties naar de ManagedVPS
  • Telefonische ondersteuning

  Shared vs dedicated CPU

  Voor jouw ManagedVPS kun je kiezen voor shared vCPUs of Dedicated vCPUs. Het verschil tussen beide is dat bij shared vCPU cores jouw VPS samen met andere VPS'en gebruik maakt van dezelfde fysieke CPU cores van een hypervisor (de server die je VPS host). Bij dedicated vCPU cores zijn de cores voor jouw VPS gereserveerd, ongeacht of jij die volledig belast of niet. Een nadere toelichting van het verschil vind je in dit artikel.

   

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op