Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  De TransIP facturen

  We hebben het uiterlijk van onze facturen aangepast. Dit verbeterde uiterlijk is op basis van feedback van onze klanten tot stand gekomen. Een factuur bevat hierdoor meer informatie en is beter leesbaar. Een uitgebreide toelichting op de factuur vind je hier.

  Onder dit voorbeeld lichten wij de opmaak puntsgewijs toe.
  1. TransIP postadres

  Dit is het postadres van TransIP.

  2. Jouw (adres)gegevens

  Dit is het adres die je hebt opgegeven in je TransIP-account. Bij zakelijke klanten wordt het BTW-nummer onder de postcode genoteerd. Meer informatie over het aanpassen van je contactgegevens vind je in deze handleiding.

  Indien jij een extra regel wenst onder de tenaamstelling (bijvoorbeeld ten behoeve van je eigen administratie) kan je dat doorgeven aan onze supportafdeling. Zij voegen deze vervolgens voor je toe aan de volgende facturen.

  3. Factuurinformatie

  Hier staan de factuurdatum en het factuurnummer. De gebruikersnaam is de naam van het TransIP-account waarin de diensten worden afgenomen die op de factuur staan.

  4. Producten

  Een overzicht van het soort diensten die je bij TransIP afneemt met eventuele add-ons en licenties. Bij domeinen en webhosting staat de domeinnaam genoteerd en bij BladeVPS en STACK staat hier de naam van de betreffende dienst.

  Add-ons zijn gesorteerd onder de dienst waar ze bij horen. Op deze manier kan je de kosten per dienst duidelijk overzien.

  Eventuele product specifieke kortingen worden onder elke dienst weergegeven.

  5. Termijn

  De termijn geeft aan hoe vaak dit product wordt gefactureerd. Dit verschilt per product.

  6. Factureringsperiode

  De factureringsperiode per product; Wij factureren altijd op de 1e en 15e van de maand, maar de contracttermijnen van de producten starten op de datum van aanschaf. Producten besteld op, bijvoorbeeld, de 5e van de maand worden gefactureerd op de 15e.

  7. Aantal

  De hoeveelheid die van elke betreffende dienst wordt afgenomen. Voor unieke producten zoals domeinnamen is dit altijd één.

  8. Prijs per product

  De kosten van de betreffende dienst. Indien het om meer dan één item gaat worden de kosten opgeteld weergegeven.

  9. Totale kosten

  De totale kosten van de factuur. Eventuele kortingen worden afgetrokken van het subtotaal en eventuele BTW wordt hier weergegeven en toegevoegd.

  10. Overige gegevens TransIP

  Hier noteren wij ons KVK-nummer, BTW-nummer en het e-mailadres waar je terecht kunt voor eventuele vragen: support@transip.nl. Let wel, wij kunnen op factuurvragen alleen inhoudelijk ingaan als deze zijn gesteld via het controlepaneel. We raden daarom aan inhoudelijke factuurvragen via het TransIP-controlepaneel te stellen.

  11. team.blue

  TransIP is onderdeel van team.blue.

  In dit artikel hebben we het nieuwe uiterlijk van onze facturen uitgelegd welke vanaf 17 mei stapsgewijs het huidige ontwerp van onze facturen gaat vervangen.

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op