Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Openstaande factuur met iDEAL betalen

  Als je er zeker van wil zijn dat de betaling van een factuur direct bij ons aankomt en verwerkt wordt, kun je jouw factuur met iDEAL voldoen. Mochten er diensten zijn geblokkeerd wegens achterstallige facturen, dan worden deze na een iDEAL-betaling automatisch gedeblokkeerd.

  Om iDEAL als betaalmethode te selecteren, klik je in je controlepaneel rechtsboven op je het tandwieltje, gevolgd door 'Mijn Account'.

  Aan de onderzijde van de pagina kun je de gewenste betaalmethode uitkiezen, waaronder iDEAL. Om je facturen vervolgens met iDEAL te kunnen betalen ga je op deze pagina naar het tabblad 'Facturen'.

  Je ziet op deze pagina een overzicht van je facturen. De openstaande facturen kan je hier via iDeal voldoen. Het is mogelijk om de facturen individueel te selecteren en te betalen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld de oudste facturen eerst betalen.

  Facturen selecteren

  Nadat je de facturen die je wilt betalen hebt geselecteerd, klik je rechts op 'Naar betaalpagina'. Je komt dan op de betaalpagina waar je jouw bank kan kiezen en de facturen kan betalen.

  Factuur betalen

  Je wordt nu naar de betaalomgeving van jouw bank geleid. Rond de betaling succesvol af en de gekozen facturen zullen direct voldaan zijn.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op