Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Uceprotect rbl blacklist scam

  TL;DR: UCEPROTECT is een frauduleuze spam-partij. Als je bij deze partij geregistreerd staat heeft dat geen impact op de werking van jouw mail en kun je die registratie negeren.

  Online tools zoals Mxtoolbox controleren of jouw VPS op een Real-time Blackhole List (RBL) blacklist staat. Zo ja, dan kan dat betekenen dat e-mail die je vanaf jouw VPS stuurt als spam gemarkeerd wordt en minder goed aankomt bij ontvangers.

  Recent heeft de RBL-partij UCEPROTECT een nieuwe eigenaar gekregen. Deze nieuwe eigenaar heeft het roer grondig omgegooid en besloten om alle IP-ranges van een aantal providers, waaronder TransIP, op een blacklist (Uceprotectlvl 3) te plaatsen. Vervolgens bieden ze jou tegen betaling de mogelijkheid om van die lijst verwijderd te worden.

  Dit zien wij als fraude en uiteraard werken wij en andere partijen daar niet aan mee. Geen enkele partij zal dan ook op basis van een registratie bij UCEPROTECT enige actie ondernemen tegen e-mail verstuurd vanaf jouw VPS. Een registratie van het IP-adres van jouw VPS bij UCEPROTECT kun je dan ook veilig negeren.


   

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op