Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Oude DNS-instellingen terugplaatsen

  De DNS-instellingen die je eerder voor een domein hebt gebruikt, kun je te allen tijde inzien en terug plaatsen in jouw controlepaneel wanneer je gebruik maakt van 'Geavanceerd Domeinbeheer'. Deze DNS-instellingen worden onbeperkt bewaard, je kunt dan ook terug tot het moment dat het domein bij ons werd geregistreerd. In dit artikel laten wij zien hoe je de vorige DNS-instellingen kunt inzien en terug plaatsen.


  Stap 1

  Log in op je controlepaneel, klik in het linkermenu op 'Domein' en klik links op de naam van je domein.


  Stap 2 

  Scroll aan de rechter kant naar onderen naar 'Geavanceerd domeinbeheer' > 'DNS'. Is 'Geavanceerd domeinbeheer' nog niet ingeschakeld? Klik dan achter 'TransIP instellingen' op het schuifje zodat het uit staat. Je krijgt dan een overzicht te zien zoals hier onder (maar met meer DNS-records)

  geavanceerd domeinbeheer


  Stap 3

  Klik achter 'DNS' op 'Bulk opties'.

  domein dns bulk opties


   

  Stap 4

  Selecteer achter 'Herstel een vorige versie' de datum waarvan je de DNS-instellingen wil herstellen. Je ziet een preview van de DNS-instellingen van de geselecteerde datum direct terug in je DNS-records.

  dns vorige versie herstellen


   

  Stap 5

  Klik rechts onderaan je DNS-instellingen op 'Opslaan'. Je oude DNS-instellingen zijn nu teruggezet.

  dns wijzigingen opslaan

  Hou er rekening mee dat het tot maximaal 24 uur kan duren voordat wijzigingen van DNS-instellingen wereldwijd zijn doorgevoerd. Dit is in verband met de wijze waarop externe systemen dit verwerken. Hierop hebben wij helaas geen invloed. Overigens zie je de wijzigingen wel al ruim binnen 24 uur.


  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op