Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wat zijn de automatische 'back-ups' van mijn VPS?

  Bij alle BladeVPS'en en PerformanceVPS'en zijn automatische back-ups van je data inbegrepen. Deze back-ups worden elke 4 tot 6 uur gemaakt met een totale retentie van maximaal 36 tot 54 uur (Je hebt standaard 9 back-ups tot je beschikking).

  Wanneer je per ongeluk een belangrijk bestand hebt verwijderd of er is een andere reden dat je een back-up nodig hebt, kun je als volgt een back-up terugzetten:

  • Dit zijn complete kopieën van de inhoud van je VPS op dat moment en je kunt dan ook alleen de complete back-up terugzetten.
  • Tijdens het terugplaatsen van een back-up is de VPS uitgeschakeld. Wanneer dit proces voltooid is (er wordt een progressiebalk getoond) zal je VPS automatisch starten en kun je weer volledig gebruik maken van je VPS.
  • Het is niet mogelijk back-ups of snapshots te downloaden omdat deze finetuned zijn voor ons platform.
  • De verschillen tussen back-ups en snapshots leggen wij hier uit.
  • Bij het terugplaatsen van een backup blijven VPS-Firewall-instellingen in je controlepaneel intact. Ze worden niet teruggezet naar zoals ze waren op het moment dat de back-up werd gemaakt.

  Stap 1

  Log in op je controlepaneel en klik op 'VPS' en vervolgens op de naam van de gewenste server.


  Stap 2

  Klik op 'Beheren' > 'Back-ups'.

  VPS beheren - back-ups


  Stap 3

  Klik op 'Oudere back-ups' voor een volledig overzicht van de beschikbare back-ups en op 'Terugzetten' om de gewenste back-up terug te zetten.

  overzicht van beschikbare VPS back-ups


  Offsite back-ups

  Je kunt een aanvullende dienst afnemen om offsite back-ups te laten maken van je automatische VPS back-ups. Back-ups van je VPS worden dan in een andere availability zone gemaakt dan waar de VPS zelf in staat. Je kunt de offsite back-ups vanuit je controlepaneel bestellen door de volgende stappen te doorlopen:

  Stap 1

  Log in op je controlepaneel, ga naar het tabblad 'VPS'-tab en klik links op de naam van je VPS.


  Stap 2

  Klik op 'Beheren' bovenaan rechts, gevolg door 'Back-ups'.

  vps beheren - backups


  Stap 3

  Op de pagina die je verschijnt kun je onderaan  de offsite back-ups bestellen.

  vps offsite backup


  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op