Domeinnaam

Maak werk van je idee

Domeinnaam registreren

Het registreren van jouw domein is eenvoudig en supersnel geregeld bij TransIP. Via de domeinchecker hierboven kun je eenvoudig checken of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.  

Of het nu gaat om een .com domein, een .nl domein of een nieuwe domeinextensie zoals .ninja of .amsterdam. In slechts enkele minuten heb je jouw domeinregistratie voor elkaar. Wij leggen jouw domeinnaam altijd direct voor je vast. Zo ben je er zeker van dat je jouw gewenste domeinnaam krijgt.

Populaire domeinextensies

.nl

€ 0,49 *

.com

€ 8,99 *

.eu

€ 7,99 *

*Dit actietarief geldt voor het 1e jaar. Daarna geldt het reguliere tarief, voor .nl is dit € 9,06 en voor .com en .eu € 15,13 p.j. incl. btw. 

Is jouw domeinnaam nog vrij?

Wanneer je jouw gewenste domeinnaam gaat registreren, controleer je eerst de beschikbaarheid van het adres in de domeinchecker. Het kan zijn dat jouw gewenste domein vrij is; in dat geval kan je hem direct registreren!

Het is ook mogelijk dat de domeinnaam in de resultaten de status 'Bezet'  teruggeeft. Iemand anders is dan reeds de eigenaar van het domeinnaam. Je kan via de WHOIS van een domeinnaam nagaan wie deze eigenaar is of volg deze stappen. Controleer nu direct de beschikbaarheid van jouw domein! Zo gaat nooit een geweldig idee verloren.

Altijd zeker van je gewenste domeinnaam

Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies heb je naast oerdegelijke opties als .nl en .com ook andere extensies die perfect aansluiten op je bedrijf, talent of hobby. Lees meer over alternatieve domeinextensies voor je website in onze blogpost.

Direct aan de slag

E-mailen met je eigen adres

Zet je domeinnaam ook direct in voor je unieke e‑mailadres.

WordPress website maken

Ga razendsnel online met je eigen WordPress-website.

Webhosting

Lanceer simpel razendsnelle websites op ons zelfontwikkelde platform.

Optimaal gemak

Beheer eenvoudig je domeinnaam in ons overzichtelijke controlepaneel.

Bekijk het demo-account

Gratis beveiligd

Je domeinnaam wordt automatisch voorzien van en beveiligd met DNSSEC.

Meer over DNSSEC

Snelle verhuisservice

Verhuis vandaag nog je domeinnamen naar TransIP.

Meer informatie

API

Maak het jezelf gemakkelijk en automatiseer alle functies uit het controlepaneel met behulp van onze API.

Whitelabel-domeinnamen

Registreer als reseller .nl-domeinnamen via ons tweede SIDN-lidmaatschap. Op deze manier voorkom je dat TransIP in de WHOIS verschijnt en maak je gebruik van neutrale nameservers.

Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.