Rewind your Peace of Mind! 

Loading your peace of mind...

/ World Backup Month!

Om het belang van back-ups met de wereld te delen, introduceren we World Backup Month bij TransIP. Bestel jij deze maand een nieuwe BladeVPS, dan mag je op onze kosten een jaar lang wekelijkse én offsite back-ups uitproberen. Ervaar zo de ultieme peace of mind!

Jaarlijkse korting is te selecteren tijdens het bestelproces van jouw eerstvolgende nieuwe BladeVPS. Lees hier de actievoorwaarden.

Automatisch

Wij maken van elke BladeVPS iedere vier uur een gratis back-up.

Ultieme Peace of Mind

Met negen back-upplekken ga je tot meer dan één dag terug in de tijd.

Back-ups terugzetten

Je kunt jouw back-ups gemakkelijk terugzetten via het controlepaneel.

/ Wekelijkse back-ups

Het is ook mogelijk om de retentie van je back-ups flink te verhogen. Voor slechts 20% van de maandelijkse prijs van je VPS maken we elke week een extra back-up, waarmee je in totaal tot vijf weken terug kunt.

BladeVPS PureSSD

Wekelijkse back-ups

  • Elke week een back-up
  • 5 extra back-up plekken
  • Herstel tot 1 maand terug

/ Offsite back-ups

Met offsite back-ups worden jouw back-ups geografisch gescheiden van je VPS. Voor slechts 20% van de maandelijkse prijs van je VPS worden je bestaande back-ups automatisch opgeslagen in een andere availability-zone.

/ Wat onze klanten zeggen

Hans Schollaardt

“Goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende support. Verdient een absolute aanbeveling!”
9

732 reviews

A&J Services

“Al jaren klant bij TransIP. Service goed en mede- werkers zeer klantvriendelijk. Snelle response, zelfs op momenten dat je het niet verwacht”
TransIP
8

766 reviews

Daily Coffie

Ik ben tevreden over TransIP. Met name de snelle reactie op mijn vragen en goede service maakt dat ik TransIP aan iedereen aanbeveel.
8

390 reviews

/ Gemakkelijk herstellen

In het controlepaneel zet je met één klik een back-up terug op je BladeVPS PureSSD. Het is uiteraard ook mogelijk om via de TransIP API een back-up te herstellen.