Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Mijn website laat alleen een witte pagina zien

  Als je op jouw website een witte pagina ziet met de tekst 'Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site', betekent dit vaak dat een script (van een plugin) fout is gelopen tijdens het inladen van de pagina zelf. Je kunt achterhalen wat er precies is gebeurd via het error log:

  Ga binnen je controlepaneel via het linkermenu naar 'Webhosting'. Klik vervolgens onder 'Producten' op je domeinnaam.  Klik nu in het overzicht rechstboven op 'File Manager'.

  Klik op error log

  Open in je File Manager de map genaamd 'logs' en download het error.log bestand. Open deze in een tekstverwerker zoals Notepad(++).

  Je zult hier de foutmeldingen van jouw website terug kunnen vinden. Deze worden vrij technisch weergegeven, maar meestal kun je wel de oorzaak achterhalen via de map en het bestand die in de melding wordt genoemd. Meestal betreft dit een fout in een plugin of thema van jouw website.

  De oplossing hiervoor is simpelweg de betreffende map van de plugin of het thema óf om te noemen óf te verwijderen. Je kunt deze dan hierna opnieuw installeren om het op te lossen. Je kunt voor het hernoemen of verwijderen van de map gebruik maken van de File manager in jouw controlepaneel.


  Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op