Feature Request overzicht

Feature request

Availability zone in het buitenland

Verzameltopic gerelateerd aan alle zaken met betrekking tot een extra availability zone in het buitenland.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 11 februari 2020 (#4072)

@torque,

Bedankt voor je feedback. Dit topic gaat echter op een ander onderwerp in: Een availability zone is een datacenter dat op onafhankelijk op zichzelf kan draaien (eigen stroom e.d.). Via dit topic houden wij onze klanten op de hoogte wanneer het mogelijk is om VPS-diensten op te laten leveren in een availability zone in het buitenland.

Op dit moment wordt STACK niet ondersteund in het buitenland omdat wij de groei beheersbaar willen houden. Dat neemt uiteraard niet weg dat als je iemand in het buitenland toegang wil geven tot jouw STACK, ze de installer prima kunnen downloaden vanaf https://mirror.transip.net/stack/ Mocht je daar meer vragen over hebben, aarzel dan niet om een berichtje te sturen naar onze supportafdeling via de knop 'neem contact op' onderaan dit artikel.

0
torque 7 februari 2020 (#4055)

WE werken met een internationaal team aan een project en dus ook buitenlanders moeten in hun eigen land op hun eigen computer toegang hebben tot de cloud en de Stack kunnen installeren op hun computer opdat ze een automatische synchronisatie hebben wanneer ze offline hebben gewerkt. BVD voor dit feature

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op