Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik wil meer e-mailadressen kunnen aanmaken

Bij TransIP zijn er verschillende pakketten waarmee je e-mailadressen kunt aanmaken. Afhankelijk van het type pakket, zul je een maximaal aantal e-mailadressen aan kunnen maken voor jouw domeinnaam.

In dit artikel leggen we uit met welke pakketten je e-mailadressen kunt aanmaken en hoe je je pakket kunt upgraden om meer e-mailadressen aan te kunnen maken.


Het E-mail Only-pakket en webhostingpakketten

Zowel het E-mail Only-pakket als onze webhostingpakketten biedt je de mogelijkheid om e-mailadressen aan te maken. Mocht je nog geen van deze pakketten bezitten, klik dan op de links om direct naar de productpagina ervan te gaan. Hier kun je direct het gewenste pakket bestellen.

Op de betreffende productpagina's staan ook alle specificaties van de pakketten zoals de hoeveelheid e-mailadressen, dataopslag, databases enzovoorts.

Belangrijk om te weten:

 

  • Mail groepen en e-mailforwards tellen mee in de limiet per pakket.
  • Webhostingpakketten bieden naast e-mailadressen ook de mogelijkheid om gebruik te maken van webruimte. Dit houdt in dat je je eigen website op je domeinnaam kunt hosten.

Check het artikel 'Een eigen website beginnen' voor meer informatie over het hosten van een eigen website.


Upgrade je pakket om meer e-mailadressen aan te maken

Mocht je het maximaal aantal e-mailadressen van je pakket hebben bereikt en wil je meer e-mailadressen aanmaken? Dan raden we aan om je pakket via je controlepaneel te upgraden.

Hoe je dit doet wordt stap voor stap uitgelegd in het artikel 'Ik wil mijn webhostingpakket upgraden'.In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je meer e-mailadressen kunt aanmaken met de verschillende pakketten die TransIP aanbiedt.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, benader dan onze supportafdeling. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken? Laat dan een bericht achter onder 'Reacties'!

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
David Evers Admin 9 mei 2022 (#8066)

@lcnnana, Op de volgende Knowledge Base pagina vind je hoe je een e-mailadres aanmaakt: Een nieuw e-mailadres aanmaken. De link is zojuist aan het artikel toegevoegd zodat dit duidelijker is.

0
lcnnana 5 mei 2022 (#8060)

ik wil weten HOE ik meer emailadressen aan kan maken. In mijn pakket zou ik er 5 aan moeten kunnen maken, maar ik kan nergens de optie vinden om naast het eerste emailadres (onder Webhosting ingevuld) nog een emailadres aan te maken.

0
Nick Brouwer Admin 8 juli 2019 (#3283)

@tibisolatie

Wanneer je het maximale aantal e-mailboxen op je pakket in gebruik hebt, zul je het pakket moeten upgraden als je meer e-mailboxen wil toevoegen.

Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

1
tibisolatie 7 juli 2019 (#3280)

Ik zou graag meer mailadressen willen toevoegen in het e-mail only pakket. Is dit mogelijk?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op