Ik wil een authcode, EPP-code of token van mijn domein bij TransIP opvragen

De meeste domeinnamen kunnen verhuisd worden met behulp van de autorisatiecode. Deze code wordt ook wel 'token', 'EPP-code' of simpelweg 'verhuiscode' genoemd.

Bij het wegverhuizen van het gros van de domeinnamen dien je de autorisatiecode aan de nieuwe provider door te geven.

Je vindt de Autorisatiecode (ook wel EPP-code of token genoemd) van al je domeinen terug als volgt:

Stap 1

Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en klik in de linkerkolom op de naam van het betreffende domein (niet aanvinken).

Stap 2

Scroll naar de onderkant van de pagina. Achter 'Autorisatiecode' vind je jouw verhuiscode terug, maar deze zal eerst om veiligheidsredenen als ••••••• aangegeven zijn. Klik op het 'OOG'-icoontje om de verhuiscode alsnog te tonen.

domein verhuiscode

Deze verhuiscode kun je bij je nieuwe provider aanleveren om de verhuizing bij hen in gang te zetten.

Als de informatiepagina geen 'Autorisatiecode'-veld bevat, gebruikt het domein geen autorisatiecode en is een andere verhuisprocedure van toepassing. In dat geval raden we je aan contact op te nemen met onze supportafdeling via de knop 'Contact' in je controlepaneel.