Ik wil STACK gebruiken

Nu je jouw STACK hebt geactiveerd, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag!

Met onze webinterface en apps voor iOS, Android, Windows, en macOS upload en deel je razendsnel foto's, stream je video's, en beheer je jouw bestanden op een overzichtelijke manier. Je kan jouw STACK zelfs instellen als netwerkschijf via WebDAV of back-ups wegschrijven via SFTP.

In dit artikel lees je meer over de verschillende manieren waarop je STACK kan gebruiken.

Browser

Tijdens de oplevering van jouw STACK hebben we een uniek webadres voor je aangemaakt. Als je dit adres met je browser bezoekt en inlogt op de webinterface, upload en beheer je jouw mappen en bestanden rechtstreeks. Gebruik je liever je eigen domeinnaam om de webinterface te bezoeken? Ook dat is mogelijk!

Naast uploaden en beheren biedt de webinterface een aantal exclusieve opties, zoals het delen van mappen of bestanden met anderen. Daarnaast kun je hier gebruikers op aanmaken en hen een deel van jouw opslagruimte toewijzen.

Lees dit artikel voor meer informatie over de webinterface.

Delete

Smartphone of tablet

Met onze apps voor iOS en Android heb je al je mappen en bestanden binnen handbereik. Activeer de Instant Upload-functie om nieuwe foto's en video's automatisch te uploaden naar STACK.

Heb je een iPhone of iPad? Lees dan dit artikel. Androidgebruikers halen hun hart op met dit artikel.

Delete

Desktopapplicatie

Met de desktopapplicatie heb je de mogelijkheid om een map op je computer te synchroniseren met een map op STACK. Dit betekent dat de inhoud van de synchronisatiemap op je computer altijd gelijk blijft aan de inhoud van de doelmap op STACK.

Als je bijvoorbeeld een document in de synchronisatiemap plaatst, zal deze direct geüpload worden naar de doelmap. Dit werkt ook andersom; verwijder je een bestand uit de doelmap, dan zal deze ook uit de synchronisatiemap verdwijnen.

Lees dit artikel voor meer informatie over het gebruik van de desktopapplicatie.

Delete

Netwerkschijf

Omdat STACK ondersteuning biedt voor de WebDAV- en SFTP-protocollen stel je jouw STACK eenvoudig in als netwerkschijf in bijvoorbeeld Windows Verkenner of macOS Finder. Deze virtuele schijf neemt geen schijfruimte in en biedt je de mogelijkheid om jouw STACK rechtstreeks te beheren.

Wanneer je mappen of bestanden kopieert naar deze netwerkschijf, worden ze rechtstreeks geüpload naar STACK. In tegenstelling tot de desktopapplicatie vindt hierbij geen synchronisatie plaats. Dit betekent dat je mappen en bestanden gerust van je computer kan verwijderen, zodra je ze naar de netwerkschijf hebt gekopieerd.

Lees dit artikel voor meer informatie over het instellen van je STACK als netwerkschijf.

Delete

In dit artikel hebben we een aantal voorbeelde gegeven van de manieren waarop STACK gebruikt kan worden.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling. Scrol hiervoor naar beneden en klik op de knop Neem contact op.