Ik wil mijn domeinnaam aan STACK koppelen

Je koppelt eenvoudig een domeinnaam of subdomein aan je STACK. Zo beheer je jouw bestanden en mappen via dit domein en geef je een persoonlijke touch aan je deellinks. In dit artikel leggen we uit hoe je een domeinnaam of subdomein koppelt aan je STACK.

Om je domeinnaam te koppelen log je eerst in op je controlepaneel. Klik nu bovenin de menubalk op STACK en klik op Koppel eigen webadres. Kies nu of je een bestaande domeinnaam wilt koppelen, of dat je eerst een nieuwe domeinnaam wilt registreren. Heb je de domeinnaam die je wilt koppelen nog niet geregistreerd? Doe dat dan eerst.

Let op! Je kunt alleen een domeinnaam koppelen die actief is in hetzelfde TransIP-account als de STACK. Ook moet het domein gebruik maken van de TransIP-nameservers.

Als je de gewenste domeinnaam hebt geregistreerd kies je hier voor Webadres selecteren en koppelen. Kies de domeinnaam die je wilt koppelen aan je STACK en klik op Ga verder. Nu kies je of je het rootdomein wilt koppelen aan je STACK, of alleen een subdomein.

Een voorbeeld van een rootdomein is example.com en een voorbeeld van een subdomein is storage.example.com. Als je een subdomein koppelt aan je STACK ben je dus nog vrij om het rootdomein te koppelen aan je website.

Wil je het rootdomein koppelen? Kies dan voor Koppelen. Als je een subdomein wilt koppelen doe je dat door op Geavanceerd te klikken, het subdomein in te vullen, op Ga verder te klikken en tot slot op Koppelen te klikken.

Je ziet nu een melding dat je domeinnaam wordt gekoppeld aan je STACK. Omdat ons systeem de DNS-instellingen van je domein heeft aangepast kan het tot 24 uur duren voor deze wijzigingen merkbaar zijn; hierop hebben wij helaas geen invloed. Je oude DNS-instellingen zijn bewaard, in dit artikel leggen we uit waar je deze terugvindt.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je je domeinnaam aan STACK koppelt.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling. Scrol hiervoor naar beneden en klik op de knop Neem contact op.