Bieden jullie Let's Encrypt aan?

Het gebruik van SSL-certificaten wordt steeds belangrijker. Binnenkort voert Google Chrome een update door, waardoor websites zonder een SSL-Certificaat als 'onveilig' worden aangemerkt. Ook worden websites met een SSL-certificaat hoger getoond in de zoekresultaten van zoekmachines. Met de komst van Let's Encrypt SSL Certificaten kun je kosteloos jouw website beveiligen. Meer informatie over het belang van SSL Certificaten kun je terug lezen op onze blog.

Bieden jullie Let's Encrypt aan op jullie webhostingpakketten?

Jazeker! Op onze webhostingpakketten kun je Let's Encrypt naar wens inschakelen. Hoe je dit kunt doen kun je hier terug lezen.

Kan ik Let's Encrypt installeren op mijn VPS?

Op jouw eigen VPS kun je Let's Encrypt alleen handmatig installeren, het is niet mogelijk om dit automatisch uit te voeren zoals dit op een webhostingpakket kan. Hoe je Let's Encrypt op jouw VPS kunt installeren is volledig afhankelijk van jouw besturingssysteem en configuratie. Het beste kun je https://letsencrypt.org/ raadplegen voor meer informatie.