Ik wil mijn e-mailadres instellen

Met onze E-mail Only- en webhostingpakketten maak je naar wens e-mailadressen aan. Je kan je e-mailadressen bij TransIP altijd via de webmail benaderen, maar we kunnen ons voorstellen dat je hier ook een e-mailprogramma voor wil gebruiken.

Daarom vind je hieronder een overzicht van handleidingen waarmee je eenvoudig je e-mailadressen instelt op een e-mailprogramma van je computer, tablet of telefoon.

Let op: Het is niet mogelijk om e-mailforwards of e-mailgroepen op deze manier in te stellen, aangezien hier alleen e-mail mee wordt doorgestuurd.

Meer informatie over e-mailforwards en e-mailgroepen vind je in het artikel 'Ik wil mijn e-mail doorsturen naar één of meerdere e-mailadressen'.

Handleidingen om je e-mail in te stellen

Klik hieronder op een kop om één van onze vele e-mailhandleidingen te ontdekken.

Algemene e-mailinstellingen

Je stelt een e-mailadres in door gegevens op te geven voor het versturen en ontvangen van e-mail. In het artikel 'De algemene instellingen voor mijn e-mailadres' vind je de gegevens terug die je voor vrijwel ieder mailprogramma nodig hebt.

E-mail instellen via Windows

De e-mailadressen die je bij TransIP aanmaakt, kun je uiteraard instellen binnen verschillende programma's voor Windows. Hieronder vind je de artikelen terug om je e-mailadres in te stellen via Microsoft Outlook, Windows Mail en Mozilla Thunderbird.

E-mail instellen op je Mac

Ook voor Mac-gebruikers zijn er handleidingen aanwezig. Klik op de onderstaande links om te zien hoe je je e-mailadres instelt via Outlook voor mac en de Mail-app voor macOS.

E-mail instellen in Gmail

Om je e-mailadres in Gmail te kunnen benaderen, gebruik je het volgende artikel.

E-mail instellen op je telefoon en tablet

Gebruik de onderstaande artikelen om je e-mailadres op je telefoon of tablet in te stellen. Zo heb je je e-mails altijd op zak!

Webmail

Je kunt uiteraard je e-mail ook altijd in je browser bekijken met de TransIP webmail. In het artikel 'Aan de slag met de TransIP-webmail' lees je hoe je de verschillende functies van de webmail benut.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je kunt hen benaderen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.