Ik wil mijn e-mailadres instellen

Wanneer je een E-mail Only-pakket of een webhostingpakket gebruikt, kun je naar wens e-mailadressen aanmaken.

Zodra je een e-mailadres hebt aangemaakt, kun je deze in een mailprogramma zoals Outlook of Thunderbird instellen. Ook kun je het e-mailadres op je telefoon of tablet instellen om zo overal je e-mail te kunnen benaderen.

Op deze pagina vind je een overzicht van handleidingen hoe je jouw e-mailadres bij TransIP instelt in het mailprogramma van jouw keuze.

Algemene e-mailinstellingen

Je stelt een e-mailadres in door de gegevens op te geven voor het versturen en ontvangen van e-mail. In het artikel 'De algemene instellingen voor mijn e-mailadres' vind je de gegevens terug die je voor ieder mailprogramma nodig hebt.

E-mail instellen via Windows

De e-mailadressen die je bij TransIP hebt aangemaakt, kun je instellen binnen verschillende programma's voor Windows. Hieronder vind je de artikelen terug om je e-mailadres in te stellen via Microsoft Outlook, Windows Mail, Windows Live Mail en Mozilla Thunderbird.

E-mail instellen op je Mac

Ook voor Mac-gebruikers zijn er handleidingen aanwezig. Klik op de onderstaande links om te zien hoe je je e-mailadres instelt via Outlook en de Mail app voor MacOS.

E-mail instellen in Gmail

Om je e-mailadres in Gmail te kunnen benaderen, kun je gebruik maken van het onderstaande artikel.

E-mail instellen op je telefoon en tablet

Je hebt je e-mails altijd op zak door je e-mailadres in te stellen op je telefoon of je tablet.

Webmail

Je kunt uiteraard je e-mail ook altijd in je browser bekijken met de TransIP webmail. In het artikel 'Hoe maak ik gebruik van de webmail?' lees je hoe je de verschillende functies van de webmail benut.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je kunt hen benaderen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.