Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Wachtwoord wijzigen vanuit het controlepaneel

 

Wanneer je de inloggegevens van je account bij TransIP bent verloren, kun je deze via onze 'Inloggegevens Vergeten?'-pagina herstellen.

Voer hier het e-mailadres in dat aan je TransIP account is gekoppeld en je ontvangt vrijwel direct een e-mail. In deze e-mail vind je de gebruikersnaam en een link om je wachtwoord te herstellen. Mocht je meerdere accounts bij TransIP hebben, dan ontvang je per gebruikersnaam een e-mail.Ben je al ingelogd en wil je graag het wachtwoord van je account bij TransIP wijzigen? Klik dan in je controlepaneel rechtsboven op je gebruikersnaam, gevolgd door 'Mijn Account'. Klik nu op het tabblad 'Beveiliging' en voer zowel je oude als je nieuwe wachtwoord in. Klik tot slot op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Let op: Je wijzigt op deze manier alleen het wachtwoord van je account bij TransIP. De instructie heeft geen betrekking op het wijzigen van de wachtwoorden van je e-mailadres, FTP-ruimte, of database.

Mocht je geen toegang meer hebben tot je controlepaneel, dan kun je de stappen in het artikel 'Ik ben mijn inloggegevens kwijt' gebruiken om de toegang tot je account te herstellen

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Nick Brouwer Admin 12 februari 2019 (#2695)

@pepijntemming

Mogelijk voer je dan het verkeerde e-mailadres in. Ik raad je aan om contact op te nemen met onze supportafdeling via support@transip.nl. Zij kunnen je helpen om weer toegang te krijgen tot je controlepaneel :-)

0
pepijntemming 11 februari 2019 (#2694)

Ik kan mijn wachtwoord niet wijzigen, ik krijg een popup waarin gezegd wordt dat ik niet de rechten heb op een wijziging te maken.

0
aswen 12 december 2018 (#2372)

@Matthijs van Beek,

Dank voor je antwoord. Ik zou het veel duidelijker vinden wanneer er ook een 'wachtwoord aanpassen' knop zou zijn, zoals die in vrijwel elk online systeem te vinden is. Ik ben vast niet de eerste die wat tijd heeft verspild met zoeken naar die knop. Misschien een idee om eens toe te voegen.

Hartelijke groet, Alex

0
Matthijs van Beek Admin 12 december 2018 (#2371)

@aswen,

Dat klopt inderdaad. Meer informatie over het herstellen van het wachtwoord voor het controlepaneel vind je op: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/59-ik-ben-mijn-inloggegevens-kwijt/

0
aswen 11 december 2018 (#2365)

Ik wil graag gewoon mijn wachtwoord wijzigen. Ik zie daarvoor geen knop. Ik krijg de indruk dat ik daarvoor 'wachtwoord vergeten' moet gebruiken. Klopt dat?

0
Nick Brouwer Admin 2 november 2018 (#2167)

@earlon

Ai, dat is vervelend! Ik raad je aan om hiervoor contact op te nemen met onze supportafdeling. Zij kunnen je helpen om weer toegang tot je account en je e-mailadres te krijgen.

Je kan ons supportteam bereiken met de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina of met de knop 'Contact' in jouw controlepaneel.

0
earlon 1 november 2018 (#2158)

Mijn pc is gecrashed waardoor ik alle wachtwoorden kwijt bent en helaas geen backup gemaakt. Ik wil het wachtwoord van mij email adres achterhalen maar ik weet mijn inloggevens ook niet voor de controlpanel. Help!

0
Matthijs van Beek Admin 15 maart 2018 (#919)

@wennekes

Hoe je je wachtwoord verandert kun je hier teruglezen: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/565-het-gebruik-sftp-behulp-filezilla/#SFTP%20gegevens Wij maken overigens gebruik van SFTP in plaats van FTP aangezien SFTP veiliger is.

0
wennekes 14 maart 2018 (#917)

Hoe kan ik nou het ww van mijn ftp wijzigen?

0
Matthijs van Beek Admin 23 januari 2018 (#657)

@hetinstituut

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

Ik ga je vraag wel meenemen en op de planning zetten voor een nieuw artikel dat specifiek op deze vraag in gaat.

0
hetinstituut 18 januari 2018 (#634)

In de email na overdracht wordt mij geadviseerd de om wachtwoorden van mijn BladeVPS PureSSD aan te passen. Ik kan nergens info vinden over waar en hoe dit te doen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op