Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

De Back-ups bij de betaalde STACK-pakketten

afbeelding van de VPS console

Bij alle betaalde STACK pakketten (van 2TB en 10TB) zijn "back-ups" van je data inbegrepen. Deze "back-ups" worden elke 4 uur gemaakt met een totale retentie van 20 uur (dus totaal 5 back-ups). Wanneer je per ongeluk een belangrijk bestand hebt verwijderd of er is een andere reden dat je een back-up nodig hebt, kun je via je controlepaneel (STACK > Back-up > Geselecteerde back-up terugzetten) een back-up van een eerder moment terugzetten.

Dit zijn complete kopieën van de inhoud van je STACK op dat moment en je kunt dan ook alleen de complete back-up terugzetten. Dit is geen back-up van individuele bestanden (waarbij je kan kiezen welk bestand dan wel map je terug wilt plaatsen) en nieuwe bestanden die na het tijdstip van de back-up zijn geüpload, zullen bij het terugplaatsen ook overschreven worden. Let hier dus op bij het terugplaatsen van een back-up!

Is bij de 1TB versie mijn data dan niet veilig?

Zeker wel! Ons STACK-platform draait in een veilige RAID-Z opstelling waardoor er zonder problemen een schijf defect kan raken zonder dat dit gevolgen heeft voor je data. Mocht je echter zelf een bestand (definitief) verwijderen of je STACK opzeggen, dan hebben wij vanwege het hoge volume van de data hier voor de 1TB STACKs zelf geen back-ups van. In dat geval ben je dus je data kwijt, let hier dus goed wanneer je bestanden verwijdert!

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel dit artikel

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
remomangre 27 juni 2018 (#1518)

@wesselvanwieren, Hier het zelfde.

0
wesselvanwieren 18 mei 2018 (#1277)

Ik zou graag een backup van een gebruiker terug willen zetten binnen mijn gehele stack. Andere gebruikers zijn nu de dupe wanneer er een backup teruggezet moet worden.

0
purefox 10 april 2018 (#1089)

Het zou mooi zijn wanneer je tegen betaling ook een back-up van je gratis 1TB ruimte zou kunnen aanvragen. Ik heb daar wel geld voor over. Het 10Gb pakket is me daarvoor net te prijzig.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op