Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ondersteuning van STACK in de TransIP API

Voor een groot deel van onze diensten bieden wij ondersteuning via de TransIP API, zodat gebruikers hun eigen implementatie kunnen bouwen en eventueel via hun eigen portal/website onze diensten kunnen aanbieden.

Omdat STACK niet bedoeld is om op zichzelf geld mee te verdienen bieden we dergelijke mogelijkheden voor STACK nog niet aan. STACK gebruiken wij als een manier om meer naamsbekendheid te creëren binnen Nederland en België.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
guid013 28 december 2017 (#547)

@Bas van Ooijen,

Dank voor je reactie. Voor nu heb ik zelf een alternatief kunnen bedenken door te koppelen met WebDAV, daarmee kan ik precies doen wat ik wil :)

Ik zal de ontwikkeling in de gaten houden wat betreft de API!

0
Bas van Ooijen Admin 28 december 2017 (#546)

@guid013

Op dit moment heb ik nog geen verdere informatie hierover. Wel kan ik aangeven dat er hard gewerkt wordt aan de nieuwe versie van onze API. Op termijn kunnen hier wellicht opties met betrekking tot STACK toegevoegd worden maar dit staat nog niet concreet op onze roadmap. We houden je uiteraard via onze website op de hoogte van ontwikkelingen zodra we meer te melden hebben!

0
guid013 27 december 2017 (#545)

@Nick Brouwer, Is er al wat meer bekend over de plannen voor de API voor Stack? Of zijn er andere mogelijkheden voor bijvoorbeeld het gebruik van WebHooks of IFTTT icm Stack?

Ik ben erg benieuwd naar die ontwikkeling!

0
Nick Brouwer Admin 16 oktober 2017 (#190)

@markwalet

Op dit moment nog niet. In de nabije toekomst zal er een nieuwe versie van onze API uit worden gebracht, welke ook met regelmaat geüpdatet zal worden. Wellicht dat hier op een later moment ook functies voor STACK in komen, maar garanties kan ik je niet geven.

-Nick

0
markwalet 11 oktober 2017 (#168)

Zijn er wel plannen om dit in de toekomst aan te gaan bieden?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op