Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Map met andere gebruikers van je STACK delen

Je kunt via STACK een bestand of map delen met anderen door middel van een link. Je kunt deze link met een wachtwoord beveiligen en ook de mogelijkheid inschakelen om bewerken / uploaden toe te staan. Deze link kun je dan met anderen delen om zodoende allemaal aan hetzelfde bestand dan wel in dezelfde map te kunnen werken.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om op een andere manier een map te delen om met meerdere gebruikers aan te werken, zoals bijvoorbeeld door het delen van een map met een groep of met een specifieke andere gebruiker die je in je STACK hebt aangemaakt.

Omdat er vrij veel vraag naar is, is hier wel een Feature Request voor aangemaakt. We raden je dan ook zeker aan om deze Feature Request een like te geven. Op die manier kunnen wij nagaan hoeveel gebruikers deze functionaliteit zouden willen. Hoe meer likes een Feature Request heeft, hoe groter de kans dat dit op de roadmap van onze developers terecht zal komen!

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Nick Brouwer Admin 12 oktober 2018 (#2068)

@effect10

Bedankt! Op dit moment is dit nog niet mogelijk, maar we blijven continu bezig om STACK te verbeteren :-) Hou onze updates dan ook goed in de gaten!

0
effect10 12 oktober 2018 (#2066)

Prachtig service. Is het mogelijk om van de preview zelf te kiezen met welk videoprogramma je afspeelt? Ik gebruik namelijk veel VLC player in verband met ondertiteling? Ik heb een aantal eigen films geconverteerd als backup met ondertiteling namelijk.

0
hzsolarteam 27 september 2018 (#2000)

Ik ging er eigenlijk vanuit dat dit al zou werken. Valt me wel een beetje tegen. Hoop dat het op korte termijn kan worden gemaakt.

0
pwdesign 28 juni 2018 (#1523)

Please make map sharing working! Thank you in advance!

0
Nick Brouwer Admin 3 mei 2018 (#1198)

@benosi

Geen probleem!

0
benosi 3 mei 2018 (#1196)

@Nick Brouwer, Sorry, lag aan mij. Werkt inmiddels weer.

0
Nick Brouwer Admin 3 mei 2018 (#1193)

@benosi

Dat is gek, hier doet hij het gewoon! Kun je een screenshot van de foutmelding sturen naar onze supportafdeling? Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

0
benosi 2 mei 2018 (#1188)

De link naar Feature Request omtrent het delen van mappen en bestanden met gebruikers in dezelfde Stack levert een foutmelding op.

0
Nick Brouwer Admin 10 april 2018 (#1085)

@erwindebeer

Bedankt voor het melden! De link doet het weer ;-)

Kun je aangeven hoe je deze publieke link precies bedoelt? Met de webinterface van STACK kun je namelijk bestanden en mappen naar wens delen. Deze kun je met (private) of zonder (public) wachtwoord beveiligen en daarna met iedereen delen.

0
erwindebeer 9 april 2018 (#1083)

Ik kan zo niet vinden of dit verzoek/idee al eens is geopperd, maar is het ook mogelijk ipv een private link een public link te genereren, net als bijv. bij DropBox, ShareFile of OneDrive kan?

0
erwindebeer 9 april 2018 (#1082)

De link achter "Feature Request" doet het niet (404)

0
pergroeneveld 12 maart 2018 (#892)

Hallo,

Het zou erg fijn zijn als een map in het hooft account gedeeld kan worden met een andere gebruiker die aangemaakt is. Op deze manier zou een andere gebruiker ook de zelfde date kunnen synchroniseren op hun computer. Dit zal samenwerken in de zelfde map (zoals dropbox en google drive werkt) gemakkelijker.

1
Nick Brouwer Admin 7 maart 2018 (#872)

@businesscontentmedia

Ik zie dat je hier inmiddels een Feature Request voor hebt ingeschoten ;-)

Hoe meer likes een Feature Request ontvangt, hoe hoger de kans dat je suggestie op de roadmap van onze developers komt te staan!

1
businesscontentmedia 7 maart 2018 (#869)

Beste,

Hoe zit het met de functionaliteit van het delen van bestanden met meerdere gebruikers?

Ben even vreselijk benieuwd :)

Gr,

0
Beau Huisman Admin 3 januari 2018 (#566)

@hansheijmans, Nee dat kan niet. De link kan je alleen openen in een browser om van daaruit bestanden te up- en downloaden.

0
hansheijmans 29 december 2017 (#552)

Kan ik na het delen van een map de link gebruiken om bij iemand deze als netwerkschijf te koppelen, zoals dat ook kan met de "normale" methode?

0
Nick Brouwer Admin 13 december 2017 (#486)

@infopijls@prigters

Dat begrijpen we goed. STACK is inderdaad op OwnCloud gebaseerd, maar is niet één op één gelijk aan de dienst. Hierdoor zijn niet alle functies van STACK direct hetzelfde. Er zijn verschillende functionaliteiten die momenteel op onze road map staan.

Om deze functie hoger op de lijst te zetten, raad ik je zeker aan om dit in je controlepaneel als idee in te schieten!

0
prigters 13 december 2017 (#485)

Ik vind het zo jammer dat deze functionaliteit er niet inzit gezien dat het al heel lang mogelijk is via OwnCloud, dit maakt nu het dele van bestanden in ons gezin onnodig moeilijk!

0
infopijls 6 december 2017 (#443)

Ik werk met meerdere bedrijven en wil ook meerdere mappen delen met specifieke personen zodat dit wordt opgenomen in de apps zonder dat je/ze in de browser-versie moeten werken.

Bovendien heb ik ook een privé-Stack en maak dus gebruik van 2 Stack's. Door de mappen deelbaar te maken en toegankelijk via de app kan ik op 2 (of meerdere) accounts werken als het ware.

ik maak nu gebruik van mijn privé-dropbox om snel bestanden in gedeelde mappen te zetten zodat op alle device's het bestand wordt ge-upload (en daarna toevoegen aan stack).

2
businesscontentmedia 4 december 2017 (#426)

Mijn idee is ook ingediend. Hopen op een snelle respons.

Gr,

1
Nick Brouwer Admin 23 november 2017 (#369)

Hoi Rob,

Ik begrijp goed dat je hier op zit te wachten, echter kan ik je helaas nog geen uitsluitsel geven.

Hoewel dit hoog op onze feature request lijst staat, zijn er vele andere features waar vraag naar is. Door dit als 'Idee' in te schieten kun je dit wel hoger op onze feature request lijst zetten. Hoe meer vraag hier namelijk naar is, hoe groter de kans dat dit wordt toegevoegd :-)

Ga in je controlepaneel naar de knop 'Contact' en klik dan op 'Mijn Idee' om een bericht op te stellen over dit onderwerp. Dit komt dan direct bij onze developers terecht!

1
robhermens 22 november 2017 (#365)

Dit bericht staat er al een hele tijd op, is er inmiddels al bekend wanneer het wel mogelijk is met meerdere mensen in bestanden van een gedeelde map samen te werken?

Mvg, Rob Hermens

3
djcprinse 16 oktober 2017 (#201)

Inderdaad de enige functie binnen Stack die ik écht mis! Als deze functionaliteit erin komt, stap ik helemaal over van RushFiles naar Stack. Heb het ook als idee ingelegd.

2
elshoffeest 10 oktober 2017 (#166)

Dit is ook het enige wat ik mis, heb het ingediend via https://www.transip.nl/cp/contact/idee/

1
Nick Brouwer Admin 5 oktober 2017 (#130)

@faruk055

Dit is inderdaad een functionaliteit waar veel vraag naar is. Op dit moment bieden wij dit (nog) niet aan, maar ik raad je zeker aan om dit als idee in te schieten. Dit kun je doen door naar https://www.transip.nl/cp/contact/idee/ te gaan.

Op die manier komt er nóg een verzoek voor deze functionaliteit bij onze developers terecht, waardoor de prioriteit van deze functionaliteit op onze wishlist ook verhoogd wordt.

-Nick

1
faruk055 2 oktober 2017 (#121)

Deze functionaliteit is de enige wat ontbreekt aan Stack momenteel. Met deze functionaliteit erbij zal er geen reden meer zijn om gebruik te maken van de andere Cloud-services wat ik helaas wel genoodzaakt ben.

Verzoek aan Stack: zou fijn zijn als jullie het delen van mappen met andere Stack-gebruikers mogelijk maken zodat ieder op eigen account dezelfde mappen kunnen gebruiken (o.a. op mobiel) en het eventueel met meerdere gebruikers.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op