Het wachtwoord van je STACK herstellen

Het kan gebeuren dat je het wachtwoord van je STACK wilt herstellen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Via het controlepaneel

Als jij de eigenaar bent van de STACK, dan herstel je het wachtwoord van je eigen gebruiker en die van de andere gebruikers op jouw STACK gemakkelijk via je controlepaneel.

Eénmaal ingelogd klik je bovenin op het tabblad STACK. Als je meerdere STACKs hebt kies je nu in de linkerkolom voor de STACK waarvan je een wachtwoord wilt wijzigen. Klik op de knop Beheren en kies voor Wachtwoord resetten. Klik op het dropdown-menu naast Gebruikersnaam en kies voor de gebruiker waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen. Vul een geheel nieuw en sterk wachtwoord in, herhaal dit wachtwoord en klik tot slot op Wachtwoord resetten.

Via de webinterface

Is de STACK niet van jou, maar weet je het wachtwoord van je gebruiker nog wel? Dan herstel je het wachtwoord eenvoudig zelf via de webinterface. Het adres waar je dit moet doen is uniek voor elke STACK. Mocht je hier niet over beschikken, vraag hier dan naar bij de eigenaar.

Is de STACK niet van jou en weet je het wachtwoord van je gebruiker ook niet meer? Vraag de eigenaar dan deze voor je te herstellen en verwijs hem of haar naar dit artikel.

Eénmaal ingelogd klik je rechtsboven op je gebruiker en klik je daarna op het tabblad Instellingen. Scrol nu naar beneden en klik op Wachtwoord wijzigen. Vul een nieuw wachtwoord in en klik tot slot op Opslaan.

Wil je wil voorkomen dat de eigenaar van de STACK bij jouw data kan? Schakel dan bovenin de Instellingen-pagina two-factor authentication in voor jouw gebruiker.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling.

Wil je dit artikel bespreken met andere gebruikers? Laat dan een reactie achter!