CentOS 7 documentatie

In dit artikel vind je een overzicht van onze CentOS 7-documentatie.

Installatie en algemeen

CentOS beveiligen

Specifieke use cases

FTP

LAMP-stack

Plex-mediaserver

Redundancy

Overige artikelen

Naast de artikelen hierboven vind je in onze Knowledge Base vele artikelen die op meerdere Linux-distributies van toepassing zijn, zoals bijvoorbeeld onze Nano-, VI- en beveiligings-documentatie. Aarzel dan ook niet om een blik te werpen in onze Knowledge Base als je naar een algemener onderwerp op zoek bent.

Ben je op zoek naar een Ubuntu gerelateerd artikel dat niet in dit overzicht staat en wil je die graag toegevoegd zien? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.