Vanaf welk IP-adres wordt VPS-monitoring uitgevoerd?

De TCP-verbindingen naar je servers worden door de VPS-monitor vanaf de IP's 80.69.67.10 & 2a01:7c8::ba11 gemaakt. Geef deze IP-adressen toestemming in je firewall, als je diensten op je server wilt monitoren die zich achter een firewall bevinden.
Daarnaast testen wij een nieuw sms-monitor systeem vanaf 87.253.155.96. Het niet whitelisten van deze range zal echter geen sms-monitoring alerts triggeren.

Probeer BladeVPS drie maanden uit

Maak van jouw volgende website of applicatie een succes op BladeVPS. Probeer direct of een self-managed VPS iets voor jou is; de eerste drie maanden krijg je van ons :-)!

Start nu je 3 gratis maanden