Probeer BladeVPS een maand gratis

Maak van jouw volgende website of applicatie een succes op BladeVPS PureSSD. Probeer direct of een self-managed VPS iets voor jou is; de eerste maand krijg je van ons :-)!

Start nu je gratis maand

Vanaf welk IP-adres wordt VPS-monitoring uitgevoerd?

De TCP-verbindingen naar je servers worden door de VPS-monitor vanaf het adres sms-monitor.transip.nl (80.69.67.10 / 2a01:7c8::ba11) gemaakt. Geef dit IP-adres toestemming in je firewall, als je diensten op je server wilt monitoren die zich achter een firewall bevinden.