Inloggen met two-factor authentication lukt niet meer

Het is mogelijk dat je two-factor authentication op je account hebt ingeschakeld en hier onverhoopt niet meer op kunt inloggen. Dit kan komen doordat je bijvoorbeeld per ongeluk de Google Authenticator app verwijderd hebt. In deze situatie raden we aan om bij het inloggen eerst de verificatie via SMS uit te voeren.

2fanl

Zodra je ingelogd bent kun je two-factor authentication uitschakelen en opnieuw instellen op de Google Authenticator app.

De verificatiecodes van Google Authenticator zijn onjuist

Als de door Google Authenticator gegenereerde verificatiecodes niet werken, kan dit komen door een probleem met de tijd op het apparaat wat je gebruikt. Als je op het apparaat in de browser gaat naar time.is dan kan je zien of de tijd voor of achter loopt. We raden je aan om de tijd van je apparaat gelijk te zetten aan de tijd op time.is. Je kunt hiervoor ook dit artikel van Google raadplegen.

Ik ben mijn telefoon kwijt of heb mijn telefoonnummer gewijzigd

In dat geval kun je het beste contact opnemen met support@transip.nl. Onze supporters kunnen je op basis van legitimatie helpen met het uitschakelen van two-factor authentication voor je account, zodat je weer kunt inloggen.