Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Heeft mijn VPS DDoS-bescherming?

Onze VPS'en zijn automatisch beveiligd tegen DDoS-aanvallen. Je moet hierbij vooral denken aan grotere aanvallen waarbij onze systemen vaststellen dat het verkeer naar je VPS verdacht is, of je VPS het verkeer niet aan kan.

Aanvallen waarbij weinig bandbreedte, of kleine pakketjes, etc worden ingezet, kunnen door deze beveiliging glippen. De regel hierbij is dat het om kleine aanvallen gaat die weinig impact hebben op het functioneren van je VPS. Je server kan een dergelijke kleine aanval aan, maar aangezien in-en uitgaand verkeer meetellen voor je Traffic Pool, kan een kleine aanval daar wel een nadelige invloed op hebben. Een gedegen monitoring van het verkeer op je VPS is dan ook zeker aan te raden.

Word je getroffen door een DDoS-aanval waarbij (automatisch) onze DDoS-beveiliging wordt geactiveerd, dan wordt het verkeer 'schoon gemaakt'. Het DDoS-verkeer wordt weggeleid en het normale verkeer gaat dan door naar je VPS. Is de aanval zeer groot, dan wordt automatisch je VPS tijdelijk onvindbaar gemaakt voor al het verkeer van- en naar je VPS.

Verdere details en aantallen kunnen wij om veiligheidsredenen niet geven.


 

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op