Wat is DirectAdmin?

DirectAdmin is een grafisch web-based hosting-controlepaneel welke het managen van websites op je VPS gemakkelijker maakt.

Admin Level, Reseller Level en User Level

Wanneer je inlogt als admin word je gegroet door onderstaand scherm. Het zal je allicht opvallen dat rechts boven er onder 'Acces Level' drie verschillende opties staan: Admin Level, ResellerLevel en User Level. Als administrator heb je toegang tot alle drie, als reseller tot Resller Level en User Level en als gebruiker tot User Level. Een overzicht van de features die worden aangeboden op deze verschillende niveaus kun je hier vinden.

Ondersteunde OS'en

De volgende OS versies worden momenteel ondersteund door DirectAdmin:

• CentOS: 5.X, 6.x, 7.x
  • FreeBSD: 9.x, 11.x
  • Debian: 7.X , 8.X, 9.X
  • Ubuntu: Is afgeleid van Debian en wordt vanaf 12.04 ondersteund

Wij bieden momenteel voor VPS-klanten DirectAdmin als pre-installed image aan in combinatie met CentOS 7. Kijk voor meer informatie hierover op: VPS DirectAdmin

Lifetime licenties

Wij bieden daarnaast ook DirectAdmin Lifetime licenties aan met een eenmalige kostprijs van € 59,- exclusief BTW welke wel alleen gebruikt kunnen worden op ons netwerk. Hiermee kun je dus ook gebruik maken van een ander besturingssysteem dan CentOS. Voor meer informatie daarover kun je een bericht sturen naar onze supportafdeling.

Wanneer je een lifetime licentie wil bestellen heeft onze supportafdeling de volgende informatie nodig:

• Voorkeursnaam op licentie
  • IP adres van de VPS
  • Besturingssysteem van de VPS
  • Hostnaam

Voor meer informatie over DirectAdmin kun je kijken op de volgende locaties: