Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Wat is een snapshot?

Bij onze VPS-diensten bieden wij onze klanten de mogelijkheid om snapshots te maken. Dit is een image van de complete data die op dat moment op de server staat. Omdat wij alleen op 'blocklevel' toegang hebben tot de data en niet op 'filelevel', is het niet mogelijk om hieruit individuele bestanden terug te zetten. Het terugplaatsen van een snapshot zet altijd alle data terug.

Snapshots kun je maken in het controlepaneel onder 'Beheren' >'Snapshots' via het tabblad 'BladeVPS'. Zie voor een exact stappenplan een ander artikel op onze website. Er zit standaard één gratis snapshot bij je pakket, behalve bij een BladeVPS X1. Daarbij kun je een snapshot bestellen voor €5 ex BTW (€6,05 inc BTW) per maand extra. Als je een extra snapshot wilt bestellen, dan kun je deze activeren via het Add-on menu door op Snapshots te klikken bij de opties.


 

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op