Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Verwerkersovereenkomsten bij TransIP

  Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. De AVG bepaalt hoe bedrijven met persoonsgegevens van hun gebruikers dient om te gaan.

  Hoe er met deze gegevens wordt omgegaan, wordt opgenomen in verwerkersovereenkomsten. Bedrijven, waaronder TransIP, zijn verplicht om verwerkersovereenkomsten aan te bieden en te zorgen dat alle daarin opgenomen regels worden nageleefd.

  Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de verwerkersverantwoordelijke en de verwerker.

  De verwerkersverantwoordelijke is de partij die de persoonsgegevens verstrekt aan de verwerker.

  • Wanneer je bij TransIP diensten afneemt, ga je er mee akkoord dat wij jouw persoonsgegevens verwerken. Dit maakt TransIP de verwerker en jou als klant de verwerkersverantwoordelijke.
  • Wanneer je via TransIP als reseller diensten aan je klanten aanbiedt, ben jij de verwerker en zijn jouw klanten verwerkersverantwoordelijken. TransIP treedt dan op als sub-verwerker, omdat jij je aangeboden diensten (zoals een VPS of webhostingpakketten) bij ons afneemt.

  Wij bieden in dat opzicht voor beide situaties een verwerkersovereenkomst aan. Je kunt deze verwerkersovereenkomsten downloaden, inzien en tekenen via je controlepaneel.

  Ga hiervoor in je controlepaneel naar 'Mijn Account' en scrol naar de onderkant van de pagina. Aan de rechterzijde vind je de mogelijkheid om de verwerkersovereenkomst in te zien en te accepteren.

  preview verwerkersovereenkomst

  Voor meer informatie over de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken kan je terecht in het artikel 'Jouw AVG-privacyrechten bij TransIP (GDPR)'.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op