Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Ik wil meer e-mailadressen kunnen aanmaken

  Bij TransIP zijn er verschillende pakketten waarmee je e-mailadressen kunt aanmaken. Afhankelijk van het type pakket, zul je een maximaal aantal e-mailadressen aan kunnen maken voor jouw domeinnaam.

  In dit artikel leggen we uit met welke pakketten je e-mailadressen kunt aanmaken en hoe je je pakket kunt upgraden om meer e-mailadressen aan te kunnen maken.


  Het E-mail Only-pakket en webhostingpakketten


  Zowel het E-mail Only-pakket als onze webhostingpakketten biedt je de mogelijkheid om e-mailadressen aan te maken. Mocht je nog geen van deze pakketten bezitten, klik dan op de links om direct naar de productpagina ervan te gaan. Hier kun je direct het gewenste pakket bestellen.

  Op de betreffende productpagina's staan ook alle specificaties van de pakketten zoals de hoeveelheid e-mailadressen, dataopslag, databases enzovoorts.

  Belangrijk om te weten: 

  • Mail groepen en e-mailforwards tellen mee in de limiet per pakket.
  • Webhostingpakketten bieden naast e-mailadressen ook de mogelijkheid om gebruik te maken van webruimte. Dit houdt in dat je je eigen website op je domeinnaam kunt hosten.

  Check het artikel 'Een eigen website beginnen' voor meer informatie over het hosten van een eigen website.


  Upgrade je pakket om meer e-mailadressen aan te maken


  Mocht je het maximaal aantal e-mailadressen van je pakket hebben bereikt en wil je meer e-mailadressen aanmaken? Dan raden we aan om je pakket via je controlepaneel te upgraden.

  Hoe je dit doet wordt stap voor stap uitgelegd in het artikel 'Ik wil mijn webhostingpakket upgraden'.


  In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je meer e-mailadressen kunt aanmaken met de verschillende pakketten die TransIP aanbiedt.

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, benader dan onze supportafdeling. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op