Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Waarom zie ik mijn DNS-wijziging nog niet terug?

  Wanneer je de DNS instellingen wijzigt via je controlepaneel dan wordt dit binnen enkele minuten doorgevoerd op onze nameservers. Daarna is het zaak dat deze wijziging overal op het internet overgenomen wordt.

  Het kan tot maximaal 24 uur duren voordat wijzigingen van DNS instellingen wereldwijd zijn doorgevoerd. Dit is in verband met de wijze waarop externe systemen dit verwerken. Hierop hebben wij helaas geen invloed, maar vaak zie je de wijzigingen wel al ruim binnen 24 uur.

  Mocht je de wijziging nog niet terugzien na 24 uur, controleer dan de volgende zaken:

  • Heb je de DNS-instellingen van je domeinnaam gewijzigd of per abuis je Standaard instellingen?
   Als je de standaard domeininstellingen hebt gewijzigd dan geldt dit alleen maar voor nieuwe domeinen die je gaat vastleggen. De wijziging geldt dan niet voor domeinen die al in je controlepaneel staan. Op deze pagina vind je meer informatie over DNS en nameservers. 
  • Maak je gebruik van de standaard TransIP nameservers?
   Zo niet, dan zullen DNS instellingen in je controlepaneel niet van kracht zijn. Als je externe nameservers gebruikt dan moeten de DNS instellingen alleen extern op die nameservers ingesteld worden en niet via ons controlepaneel.
   Wil je de DNS instellingen wel via je controlepaneel beheren, zorg dan ervoor dat je de standaard TransIP nameservers instelt. Klik hier om te zien hoe je dit kunt instellen.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op