Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wat is Traefik voor Kubernetes?

  Traefik is een moderne en dynamische reverse proxy en load balancer die vaak in Kubernetes-omgevingen wordt gebruikt om verkeer te routeren tussen services binnen een Kubernetes-cluster. Het is ontworpen om zeer schaalbaar en flexibel te zijn, waardoor het een populaire keuze is voor het beheren van Kubernetes-ingress-verkeer.

  Traefik is gebouwd op populaire open source-technologie├źn zoals Go, Docker en Kubernetes en biedt een scala aan functies zoals automatische discovery van services, automatisch beheer van SSL-certificaten (bijvoorbeeld voor de uitgave van Let's Encrypt certificaten) en integratie met verschillende providers voor service discovery en load balancing.

  Traefik is een populaire open-source reverse proxy en load balancer, ontworpen voor microservices en containerized applicaties. Het kan automatisch de services ontdekken die in een Kubernetes-cluster draaien en het verkeer naar deze services routeren met behulp van verschillende load balancing-algoritmes. In onze tutorial 'Traefik installeren en gebruiken' laten we zien hoe je Traefik op een Kubernetes-cluster installeert en gebruikt.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op