Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wat houdt de Whitelabel-dienst in?

  De Whitelabel-dienst is bedoeld om ervoor te zorgen dat er bij je domeinen niet gelijk zichtbaar is dat deze bij TransIP staan. Deze dienst houdt het volgende in:

  • .NL-domeinen die je vastlegt worden geregistreerd met ons tweede SIDN-lidmaatschap. Op deze manier verschijnt niet 'Transip' of 'team.blue NL' in de WHOIS-gegevens, maar een neutrale naam.
  • Je kunt voor alle domeinen, behalve .app en .dev domeinen, gebruikmaken van onze Whitelabel-nameservers. Deze nameservers bevatten niet de naam 'TransIP' maar een neutrale naam.
  • Wanneer bij een gTLD domeinnaam het e-mail adres van de houder geverifieerd moet worden, dan wordt hiervoor een neutraal e-mail adres gebruikt. Zie voor meer informatie het artikel "Mijn gTLD domeinnaam is ineens niet meer bereikbaar (clientHold)"

   De Whitelabel-dienst is het eerste jaar kosteloos. Daarna kost deze €40,50,- ex BTW per jaar voor je TransIP-account. De Whitelabel-dienst kun je via het controlepaneel bestellen. Dit doe je door onderstaande stappen te doorlopen.

  • De Whitelabel-dienst zal alleen bij .NL-domeinnamen de naam 'Transip' of 'team.blue NL' in de WHOIS-gegevens vervangen door een neutrale naam.
  • De Whitelabel-nameservers zijn te gebruiken voor alle domeinextensies, behalve .app en .dev.
  • .NL-domeinen die je al geregistreerd had voordat je de Whitelabel-dienst hebt besteld worden niet automatisch toegevoegd. Je kunt .NL-domeinnamen wel handmatig toevoegen aan de Whitelabel-dienst.
  • De Whitelabel-dienst heeft geen invloed op je eigen informatie in de Whois.
  • De Whitelabel-dienst kan niet zelf worden opgezegd via het controlepaneel. Neem hiervoor contact op met onze supporters. Hier vind je meer informatie over het opzeggen van de Whitelabel-dienst.

  Whitelabel inschakelen

  Stap 1

  Klik binnen het controlepaneel op 'Domein' en selecteer in de linkerkolom het betreffende domein (niet aanvinken).

  Stap 2

  Scrol nu naar 'Extra's bestellen' en klik naast 'TransIP verbergen in de WHOIS-gegevens' op 'Bestellen'.

  domein beheren - standaard instellingen


  Stap 3

  Reken op de volgende pagina de bestelling af en Whitelabel wordt zo snel mogelijk actief in jouw account.

  Na het inschakelen van de Whitelabel-dienst zullen nieuwe .NL-domeinnamen automatisch onder de Whitelabel-dienst worden geregistreerd.


  Bestaande .NL domeinnamen toevoegen aan Whitelabel

  Als je de Whitelabel-dienst wil gebruiken voor bestaande .NL-domeinnamen, ga je als volgt te werk.

  Stap 1

  Open je controlepaneel, klik opnieuw op 'Domein' en selecteer het .nl-domein dat je aan de Whitelabel-dienst wil toevoegen (niet aanvinken).

  Stap 2

  Scrol nu omlaag en je ziet dat de optie 'Whitelabel' nu beschikbaar is. Klik ernaast op 'Toevoegen'.

  domein aan whitelabel toevoegen


  Stap 3

  Je ziet nu een overzicht met de prijs van 2,99 euro ex BTW voor het toevoegen van een .NL-domein aan de Whitelabel-dienst. Klik op 'Bevestigen' om het domein toe te voegen aan de Whitelabel-dienst.

  domein toevoegen aan whitelabel


  In dit artikel hebben we uitgelegd wat de Whitelabel-dienst inhoudt, hoe je Whitelabel bestelt en hoe je bestaande domeinnamen hieraan toevoegt.

  Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op