Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Hoe verwijder ik mijn TransIP-account?

  Als je jouw TransIP-account wilt verwijderen zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. In dit artikel lees je hier meer over.

  We kunnen je account alleen handmatig voor je verwijderen. Je gevens worden hiermee ook voor zover mogelijk uit ons systeem verwijderd. We zijn wel wettelijk verplicht bepaalde gegevens tot maximaal 10 jaar te bewaren voor de fiscus. Deze zijn echter beperkt inzichtelijk voor onze medewerkers.

  Bij het verwijderen van je account anonimiseren we je gebruikersnaam, waardoor deze niet naar jou als persoon te herleiden is. Het volledig verwijderen van je gebruikersnaam is technisch niet mogelijk, omdat hier belangrijke interne processen aan vastzitten. Dit betekent dat de gebruikersnaam niet vrijkomt en je in de toekomst niet meer met dezelfde gebruikersnaam een account bij ons kunt aanmaken.

  Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) willen wij je vragen om een bericht te sturen vanuit je controlepaneel waarin je expliciet toestemt met het verwijderen van je account.

  Let op: Alle actieve diensten moeten al door je opgezegd zijn en alle openstaande facturen moeten voldaan zijn, voordat wij je aanvraag in behandeling kunnen nemen.

  In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je jouw TransIP-account verwijdert.

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop Neem contact op onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op