Winkelwagen

Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

Een IPv6-adres toevoegen aan Windows Server

Om een IPv6-adres toe te voegen aan je Windows Server VPS voer je de volgende handelingen uit:

• Log in op je TransIP controlepaneel
    • Onder VPS informatie vindt je jouw IPv6 range. Bijvoorbeeld: 2a01:7c8:aaad:97::/64
    • Klik op "Nieuw IPv6adres toevoegen" onderop de pagina.
    • Vul het IPv6 adres in dat je wilt gaan gebruiken. Bijvoorbeeld 2a01:7c8:aaad:97::5
    • Druk op "Aanmaken".
    • Het nieuwe adres, subnet en gateway staat nu in het overzicht
    • Log in op je Windows VPS
    • Ga naar "Start Control Panel View network status and tasks".
    • Klik op "Change adapter settings".
    • Rechter klik op "Ethernet".
    • Klik op "Properties".
    • Dubbel klik op "Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6)".
    • Klik op "Use the following IPv6 address:"
    • Neem de gegevens van je control panel over
    • Klik op "Use the following DNS server addresses"
    • Je kunt de volgende DNS servers gebruiken:
      - 2a01:7c8:b::c53
      - 2a01:7c8:a::c53
      - Deze adressen staan ook vermeld in je control panel
    • Klik op "OK" en nogmaals op "OK".

windows server ipv6 configuratie

Let op! Zorg er ook voor dat de volgende firewall regels zijn toegestaan:

- Core Networking - Neighbor Discovery Advertisement (ICMPv6-In)

- Core Networking - Neighbor Discovery Solicitation (ICMPv6-In)

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op