Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Mijn huidige registrar werkt niet mee aan de verhuizing van mijn domeinnaam naar TransIP

  Een registrar (provider) is te allen tijde verplicht om de verhuiscode (autorisatiecode) binnen 5 dagen af te staan aan de rechtmatige houder van de domeinnaam.

  Als je de houder bent, of tekenbevoegd bent namens die houder, dan kun je de verhuiscode opvragen bij de huidige provider. Mocht deze hierin geen medewerking verlenen dan kun je overwegen een escalatieprocedure via ons op te starten. 


  De houder van de domeinnaam

  Om te kijken of je de houder van de domeinnaam bent kan je in de zogeheten WHOIS-gegevens kijken. De houder is sommige gevallen in die gegevens terug te vinden. In veel gevallen wordt dit echter door het overkoepelende register afgeschermd zodat je dit niet in de publieke WHOIS-gegevens terugziet. Kijk voor meer informatie hierover op: Wat is WHOIS?

  Voor een .nl domeinnaam kan je bij het register SIDN de niet-publieke houdergegevens van je eigen .nl domeinnaam opvragen. Kijk voor meer informatie over het opvragen van de niet-publieke houdergegevens op: Waar vind ik de houder (eigenaar) van mijn .nl domeinnaam?


  De escalatieprocedure

  Als de huidige provider niet meewerkt aan het verstrekken van de verhuiscode, neem dan contact op met onze support afdeling via de knop 'Contact' in je controlepaneel of via het e-mail adres support@transip.nl. Zij informeren je verder over wat er nodig is voor de escalatieprocedure.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op