Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Overzicht creatorstories

Creatorstory

Autonome lantaarnpalen als ruggengraat van Smart Cities

Lantaarnpalen worden allang niet meer slechts voor verlichting gebruikt, maar dienen steeds vaker ook als platform voor allerlei IoT-toepassingen. Denk aan sensoren die bijvoorbeeld luchtkwaliteit meten, beveiligingscamera’s of WiFi hotspots. Tegelijkertijd is openbare verlichting één van de grootste energieverbruikers, en wordt er hard gezocht naar manieren om dit verbruik te reduceren.

Daarom hebben wij bij FlexSol Solutions een slimme lichtmast ontwikkeld die volledig op zonne-energie werkt; de Soluxio. Een accu slaat de overdag opgewekte energie op, die ’s nachts gebruikt wordt om de verlichting te laten branden. De masten zijn volledig autonoom en off-grid, waardoor geen complexe en kostbare ondergrondse infrastructuur meer nodig is. Iedere mast heeft een draadloze dataverbinding en is verbonden met een web-based monitoring portal. Hiermee houden we niet alleen het functioneren van de verlichting in de gaten, maar bieden we tegelijkertijd ook een platform voor allerlei Smart City-toepassingen. Mijn toekomstige uitdagingWaar we ons aanvankelijk nog beperkten tot projecten binnen Nederland, hebben we inmiddels lichtmasten over heel de wereld staan. Ons online monitoring platform wordt daarom een steeds belangrijkere tool om de masten op afstand te kunnen beheren en troubleshooting voor onze klanten te kunnen doen. Hoe maken we alle data overzichtelijk en toegankelijk, en hoe kunnen we deze inzetten om onze producten en service verder te verbeteren?

Heeft deze creatorstory jou geïnspireerd?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel deze creatorstory

Heb je ook een verhaal te vertellen?

Deel jouw verhaal ook met ons en wie weet staat het binnenkort in de schijnwerpers!

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.